Alicim corsa çok güzel olmus. Turbo 1749v mi düzmu. Bende de 1749 var corsada gorunce lineada nasıl olur onu dusunuyorum
Printable View
Alicim corsa çok güzel olmus. Turbo 1749v mi düzmu. Bende de 1749 var corsada gorunce lineada nasıl olur onu dusunuyorum
maşallah süper
Eyvallah. Oldukca keyifli :)
Tesekkur ederim :) benim tanidigim ankarada eski modelcilerden bir omer yildir var. ayni kisiylemi konusuyorum acaba? :)
Turbo duz 1749, vnt degil. 1.3 arabanin 1749 u 3000den once doldurabilecegini pek sanmiyorum. Suan bende guc 2600lerden sonra geliyor.
araç çok iştediğim bir araç
şehir içi çitti ıkıntı olur
arkadaşlarından kmdüşük çoktemiz olurşa banada haber ederşen çok şevinirim
kol pişton orjınalmi motor içi girmedinmi dayanıyorşa şunuda öğrenmek işterim
turbon orjınal değil şanırım değiştirmişşin ama turboyu bitiriyorşun şanırım 3 turbom var demişşin dayanmıyormu ?
Konuyu yeni gördüm ali :) Emeklerinin karşılığını alman gerçekten sevindirici allah kazasız belasız sorunsuz sıkıntısız binmeni nasip etsin.
1.7 motorlar isuzu uretimi. Pistonu kollari falan gayet dayanikli. Henuz kirani duymadim. Ilk 2 turbom revizyonluydu ve 3 bar basinc basinca bozuldular. Bu gayet normal bir sonuc bence :) suan orjinal garrett kullaniyorum. Bir sknti yok cok sukur :)
Eyvallah emre. Sizinde destekleriniz buyuk :) daha iyileri sizlerin olsun insallah
Tam hayalimdeki araç herşeyiyle. Kasa da hafif olunca uçuyor. Maşallah :)
Gtb2056vk ydi sanirim oyle bi gtb serisiyle hem azdaha buyuk hemde yakin devirlerde gucu yakalayarak hem daha saglikli hem saha guclu olmazmi? Muhtemelen turbo pahalidir ama turbo kirmaktansa deger bence.
edit:
http://www.hothatchshop.cz/files_web..._shop_1847.jpg
Bunu arabaya sokmak biraz zor. 1749 icin bile cook ugrastik. Daha buyugu icin yeni egzoz manifoldu yapilmali, radyator kucultulmeli vs vs.
Ali maşallah çok çok güzel olmuş, hım dışıyla hem de motoruyla. Allah kaza bela göstermesin :)
fabia sağlıklı bi araçsa deneme herşeyi gösteriyor zaten..maşallah ok gibi =)
Yoğunluğu atlat ta, canlı bi görelim artık gidişatı Ali.. :)
Masallah, emeginize saglik. Cok güzel olmus, Allah kaza bela vermesin :)
maşallah :)