Alicim Maşallah!
1.7DTI daki en başarılı sonuçlardan biri belki de bu basınçlarda en başarılısı...
Emeklere sağlık...
Printable View
Alicim Maşallah!
1.7DTI daki en başarılı sonuçlardan biri belki de bu basınçlarda en başarılısı...
Emeklere sağlık...
Benim teneke içinde bazı kararlar aldım iletişime geçelim kardeşim :)
maşallah ya, her yönüyle çok başarılı :icon_tup: emeği geçenlerin elline sağlık.
allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Masallah kardesim alet naletlerde :D
Maşallah gayet güzel değer alınmış, emeğinize sağlık.Kesici sesi beni bitirdi :)
maşallah güzel değişimlere uğramış
hocam kusura bakmazsaniz bu gucu elde etmek icin ne kadar harcadiniz pm atabilir misiniz?
gsi panjur vs. takilsin cok dahaguzel olur, masallah...
maşallah ali. bende combosunu yapıcam az kaldı :)
maşallah kazasız belasız olsun sıkı makina :)
Maşallah araca , çok güzel değerler elde edilmiş :)
Masallah Ali , şaka gibi bi araba oldu valla , satiliklardaki 1.7 dti lari inceler olduk kac gundur :)
stock tsi polo ile denemen oldumu hiç
polo nasıl gidicek acaba merak ettim
kardeşimm maşallahh çok beğendim aynısı var bende 120.000 de aldım 1.000 km yaptım daha kafamda cok soru var bi ara aslında corsa 1.7 buluşması yapsakda fikir alışverişi yapsak tech deki herkes için faydalı olur.. bu arada opel arkas altunizade de çalışıyorum opel ile sıkıntısı olan kapımı çalabilir.;)
Maşallah :) Gerçekten çok iyi emeklerine değmiş okul çevresinde görüyorum genelde:)
Maşallah çok iyi olmuş. Son dişli uzun mu ? 195 te kesiciye giriyordum ben.
Eyvallah teşekkür ederim:)
Jantları lastikleri turbosu egzozu işçiliği yazılımı gostergeleri bilmemnesi derken 5000 i geçik bir maliyet çıkıyor.
Izgaramı bugun taktım. sislerim 2004-2006 içinmiş onları çıkmacıda takas ederim artık öyle takarım :)
http://i1135.photobucket.com/albums/...7/IMG_2322.jpg
Valla bende bakıyorum alternatif 1.7lere düzgün araba yok gibi. bir tane var onu bir ara konuşuruz. tam şaka makinesi olur. bunu satıp almaya niyetim var o derece:)
Arıyorum stock deniycek kimse çıkmıyor :) Birini bulursam benim içinde bir fikir olucak inşallah :)
Olabilir fena olmaz. Altunizade arkasta çalışan birine geçen senelerde bir tane gri 1.3 corsamı getirmiştim.Almak için bakıcaktı. belki sizsinizdir.
Doğrudur. crx turgayı, emirhan sipahiyi tanıyorsundur. aynı sınıftayız :)
Kesici sesi benimde hoşuma gidiyor. özellikle 0-100 denerken 1. ve 2. vites sonlarındaki patırdayıp çatlamaları çok keyifli. bir ara onunda videosunu çeker eklerim:)
Şanzıman tamamen standart.şimdiye kadar hiç açılmadı çok şükür. lastik ölçülerim 195/50/15
Maşallah başarılı araç