Hayırlısı olsun cok sirin ve kucuk arac içinize sinen bozulmamıs arac bulmanız en önemlisi bakımı yap yakıtı at devam et tarzı bukazasız belasız
![]()
Hayırlısı olsun cok sirin ve kucuk arac içinize sinen bozulmamıs arac bulmanız en önemlisi bakımı yap yakıtı at devam et tarzı bukazasız belasız
![]()
Arkadaşım hayırlı olsun ki İNŞALLAH hayırlı olur....ben biraz morelini bozabilirim ama benim bacanağımda vardı...bir tane örnek verecem lastiklerini komple değiştirmeye lastik bayisini gittik...bijonları sökerken 4 lastikten birisi çıkmadıhatta servise götürdük ne zorluklarla söktüler yeni bijon şiparişi verdiler vs vs ...servistekiler ilk defa başımıza geldi dediler İNŞALLAH başınıza böyle bir şeyler gelmez ALLAH kaza beladan korusun arabayı kullanırken bana güven vermiyor araç
![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
At benzini git istediğin yere mantığı %100 çalışıyorTeşekkür ederim..
Ya bende çok baktım eg civic hb civic ama bizimkinin içine sinmedi modeli düşük geldi vs. bu çıktı karşımıza aldık hayırlısıyla
Valla yarım mı tam bilmiyorum inanTeşekkür ederim.
Sağolasın kardeşim. Hepimize kazasız belasız.
Abi hiç moralim bozulmadı merak etme.Valla bundan her şey beklerim aslında. Ancak şu anlık bir sıkıntı yok çok şükür ama eve gidince bijonları kontrol edicem
![]()
Hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin
küçük ?![]()
hayırlı olsun pek tarzım değil ama bu tip araçlar gende güzel duruyor kazasız belasız...![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
maşallah kimo reyize![]()
Evet arkadaşlar. Uzun zaman sonra konuya bir güncel çekeyim ve turşucukla olan ilişkimizden bahsedeyim.![]()
Kendisi bizi hiç üzmüyor sağolsun. Benzini koy dünyayı gez modunda geziyoruz kendisiyle. 5 ayda 45k km den 53k km ye çıktıkTık demedi. Kah güldük kah eğlendik ve devam ediyoruz. Anılarımız çoğaldı trafikte şakalar, arabanın içinde kelli felli adam olan beni görünce gülüşmeler falan anılardan bazıları
Daha detaylı anılarla ilgili AhmetYılmaz'dan, Burak E.'den, H.Savaş'tan, OğuzU'dan ve berkay_aydın'dan bilgi alabilirsiniz
Yakıt ortalaması şöyle. 30 liralık benzinle ortalama 80 km yol gidiliyor. Otomatik ve benzinli bir araç için çok ciddi bir oran bence.
Gelelim performansımıza ve araç özelliklerine. Araçta kesinlikle iç mekan kalitesi diye bir şey yokHer şey plastik her şey sakat
Radyo tuşu düştü neyse yapıştırdım. Cam açma tuşları bozuldu serviste düzelttiler sağolsunlar garantiden ücretsiz.
Son zamanlarda araç iyice teklemeye motor soğukken vitesten ve şanzımandan ses gelmeye ve vites atmamaya başladı. Araç içinde zıplatıp duruyordu. Bakıma götürdüm şanzıman yağı eksilmiş bir eklediler şimdi kaymak gibi. Uçan kaçana![]()
İçimin rahat olması için genel bir bakım yaptırdım. Değiştirilenler ve toplam tutar aşağıda yazılı. İnanamadım fiyata.
-4 adet Bosch buji
-Polen filtresi
-Hava filtresi
-Motor yağı
-Far ayarı![]()
-Silecek suyu
-Şanzıman yağı değişimi
-Fren hidroliği
-İşçilik
Toplam 170 TL+ olarak servis hediye olsun diye çok detaylı olmasa da iç dış yıkama, motor yıkama ve koltuk lekeleri sökme işlemi yapmış. Koltukların bir kısmında lekeler vardı ***** benim diğer öküzün jantlarını taşımıştık koltuklar leş gibiydi.
Gelelim bir iki fotoya. Gözüme çok güzel gözüktü namussuz bir iki kare aldım![]()
Sonuç olarak. Araba alınacak araba ancak bizim gibi manyakların işine gelmezYani az gelir yeterli gelmez. Ancak anneye, emekli babaya alınacak 1 numaralı araba bence.
![]()
Kimo candır can![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Kimomuz güzel olacak !![]()
Maşallah Allah kaza bela vermesin... Yalnız yengenin arabanın sislerinde xenon mu var ?![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)