masallah son fotoraf güzel olmus![]()
halen duruyo üstünde yıkatmadım pazardan beri hahahah inş otoparkta çizmemişlerdirmaneviyatı BÜYÜK
![]()
ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN
Afiet olsun ozy cim kazasız kullan ınsallah.
Aracımız -2 derece havada , atmosferik halde 184 teker gucu uretmıstı.
57 mm turbo uygulandıkdan sonra stok motor 0.5 barda (10 derece dış hava sıcaklıgında)
272 whp teker guc uretmıstır dastek dynoda.
Sımdılık ozy ye yetıyor ancak meth kıt ve arp saplamaları yolda. basınc bıraz daha artırılabılır stok sıkıstırma olmasına ragmen.
Oncelikle hayırlı olsun Allah gule gule kullanmayı nasip etsin.Son dönemlerde e36larda turbo islemi cok goruyorum mumkunse maliyetini ozelden veya burdan paylasabilirmisiniz bi arkadasımında boyle bi proje niyeti varda fikir olması acısından..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Maşallah örnek teşkil eden bir başka e36 turbo...İstanbulda zibille oldu jdmworks'ün yaptığı ama anadoluya yayılamadı henüz..
arkadaşına şu aracı göstererek başla o zaman 2 senedir satılıkta beni de gıdıklıyor benzeri projeler ama daha zamanı var istanbula çok uzaktayız...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93421126/detay
powertech ecu'lu 600cc civarı enjektörlü stock internalli gt2871rs ve türevi büyüklüğünde turbo uygulaması m50b25 için bir pmde ben alayım ortalama ???
son atmosferik 325lerden bu beyaz olanyakındır jdm e düşücek !!
bi e36 ve mcontour hayranı olarak. lutfen o jantlarla drift yapma.!
kazasız belasız.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
528i nin turbolusu ile 325i nin turbosu arası nekadar güç farkı oluştu? 28 de 25 manifolddan yararlanmışmıydınız?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
maşallah dostum çok güzel olmuş araban,Mert inde ellerine sağlık,
araba burdan gitmeden öncede güzel yürüyodu(benim matadoru geçemesede) şimdi tahmin bile edemiyorum,
kazasız belasız bol bol gazlamalar yanlamalar
SARIBAŞ PERFORMANCE ANTALYA
MATADOR-M50 3.25 TURBO
0-402 mt 11.069
[QUOTE=TaGo;6626054]528i nin turbolusu ile 325i nin turbosu arası nekadar güç farkı oluştu? 28 de 25 manifolddan yararlanmışmıydınız?
28in güzelliği 2300 2400 devirde basınç geliyodu 325lerde biraz daha geç gelio 4000den sonra filan doldurmaya başlıyo ve bi büyük turbo kullandım buna ama gerçek şu ki 528 daha zevkliydi konfor,drift,fren hepsi bütündü325 tercih nedenimse döküm blok biliosun basınca dayanıklı
![]()
328 turbolamak istiyorum ama stok motora. İstediğim yegane cevabı vermişsin zaten. Eğer 2500 ile 4000 devir kadar fark var ise turbo doldurma devirlerinde. 28 e doğru ibrem dahada kayıyor. Bilgiler için çok teşekkürler.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
hiç düşünme kardeşim merte bi uğra 28in tadı bambaşka ama şöylede bşey var325 alıp içini 328 yaparsan döküm blok 2.8 tadından yenmez 0.6 barda 350 hp net günlük kullanırsın ,)
vay be 1 haftada ayara cıkmıssınız tebrıkler lutfen malıyetınden bahsedermısınız ozelden..kazasız ınsallah.
aynı pmi bende alabilirmiyim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)