allah hata kaza vermesin valla benmde e36mın kasası diriydi ama işte cok ugrastrdı e36 başka diyorum![]()
allah hata kaza vermesin valla benmde e36mın kasası diriydi ama işte cok ugrastrdı e36 başka diyorum![]()
Maşallah Allah kaza bela göstermesin çok iyi duruyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah gerçekten çok harika duruyor. Zindan olursa daha bi güzel olur
Kazasız belasız cezasız inş.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
merak ettiğim birşey var. e36 kasalar için böyle çok tok görüntü sağlayacak kit var mı ? yani difüzör ya da komple tampon ekleri gibi. öyle birşey varsa üstüne arkalara camber yapılırsa öyle böyle olmazÇok şey istedim sanki
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Kardeşim bu haliyle bile polislerle sıkıntı yaşıyorum ki öyle yapsam hergün ceza yerim herhalde
e36 için benimde aracımda bulunan komple m paket var tamponlar marşbiyel yan çıtalar birde ayna var ama ben takmadım şimdilik düşünmüyorumda kamber ayarına gelince bende yaptıracaktım ama jantları değiştirmem gerekiyor ET değeri farklı bi jant kullanmam lazım çünkü çamurluktan çok içeride kalır bunlar
Çok teşekkür ederim ALLAH cümlemize kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
Yaydan fırlamaya hazır bir ok misali bakıyor Allah kaza bela vermesin 41 kere Maşallah çok temiz güzel aracınız var kıymetini bilin.
Hellrot çok iyi maşallah.
Turbo olayında ise m52 motorlar aliminyum olduğu için m50 döküm bloklar kadar elverişli değil.
Bunda atmosferik,6silindir senfonisini dinleye dinleye yol alacaksın hocam keyifle
Tek önerim bu güzelliği orjinal motorsport jantlarla tamamlamalısın.Kurtul bence csl lerden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)