Kanka masallah yıldırım gıbı duruyor cıhaz ,ama dıkkatlı kullan![]()
Kanka masallah yıldırım gıbı duruyor cıhaz ,ama dıkkatlı kullan![]()
arabalar bitti motor değiştirme başladı şimdibakalım 1000rr ne zaman gelicek
abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullan![]()
Barış hayırlı olsun...
Dikkatli sür![]()
maşallah nazar değmesin kazasız belasız olsun inş belki çeşme otobanında denk geliriz![]()
ef sedan squad-
old is cool!
kazasık belasız abi allah tekerini düz bastırsın bir sorum olucak 250cc den sonra 600 cc nasıl abi bir fark varmı motor forumunda yapılan yorumlarda yok üzerinden uçarsınız falan filan denilip gözümü korkutuyolarda![]()
4katı sılındır 5katı guc var
250 4.vıtes ıle 600 1.vıtes aynı
he kagıt uzerınde bu kadar farklı motorlar ama:
1.si gıdon cok kontrollu dusuk suratte aynı yonde,yuksek suratte kontra vermene yardımcı oluyor.hesd cok basarılı calısıyor.
2.si oturus pozısyonu r6 gıbı olumcul degıl. 1.5 saat yolda belım hıc agrımadı. 250de hıssettıgım tumsek*cukurları hıssetmedım bıle.suspansıyonu-selesı basarılı.
3.sü elının altındakı guc oyle abarttıkları gıbı bı tıklasan on kaldırıyor,bı tıklasan 200 yapıo degıl elbette. debrıyaj dıye bısey ıcat etmısler. kendını bılırsen,1 adım sonrası ıcın onlem alırsan bı halt olmaz kardesım.ama yasın daha 18.ben hala ebeveynlerımın bana bu aletı 20yasında almamasına sukredıyorum.cunku sorumlulukların az ve hayat gorusun cok farklı oldugu ıcın alacagın rıskler cok olacak,lımıtlerı zorlayacaksın ve muhtemelen kotu son.bu yuzden sana tavsıyem oldukca uzun bır perıyot gıbı gozukse de km olarak ya da zman olarak motor tecruben olduktan sonra bu alete ya da dengıne sahıp ol.altındakı 250lılıgın .pusu olunca gecebılırsın gonul rahatlıgıyla.
kuru agırlıkları aynı gıbı , cok az fark var ama gıdon donus acısı dar olması ve heybetlı durmasından dolayı dar sokaklarda ılerlerken ya da durur pozısyonda el yardımıyla ılerlerken donuslerde karın agrısı olabılıyor.
![]()
çok teşekkür ederim abi bukadar fazla fark olcanı beklemiyodum hızlanmada ama yol tutuş bakımından düşündüğüm gibiymiş ben daha ne yaziki motora başlayamadım çevremde motorcu olmadığı için fazlasıyla araştırıyorum bu konuları önümüz deki yaz 250 cc alıp yaz sonu 600 cc geçmek istiyodum ama verdiğiniz bilgiler sayesinde bi 2 sene kullanmam iyi olacak sanırım 250 cc yi yaş konsunda ise 1000 cc ye kesinlikle geçmem diye düşünüyorum 600 cc her türlü tatmin eder beni gazlamaya pek niyetim yok tekrar dan çok ama çok teşekkür ederim zaman ayırıp uzunca açıklama yaptığınız için![]()
sehırıcı 1000cc cok gereksız.
1 160
4 260 vs
hararet zaten ayrı bı sorun.
600luk bıle bıraz dur kalk yapınca 95 cıvarıyı goruyor.pısırıyor bacakları.
hıc gerek yok her allahın gunu otobana cıkmayacaksan.
2 seneye gerek yok. kendını yeter hıssettıgınde degıstırebılırsın elbette. ama kesınlıkle acelecı davranma. motor hıcbır kosulda sana yeterlı gelmedıgınde zamnın geldıgını anlarsın.sana zor anlar yasatmadıgı zaman yani..
aynen kardesım.
hızlanırken cıkardıgı ses , ıvme ıle arkaya cekmesı, gıdona zor tutunmak degısık bı his![]()
sıparıslerımın bır kısmı geldı :thumleft:
alternator ve debrıyaj karbon kapakları
rızoma hıdrolık kutuları
keıtı sıbop kapaakları
*kalanlar : siyah far lensi,mono kapak,gomme sınyal vs
![]()
tesekkurler kardesım
106ydım en son benı gordugunde.
suan 85cıvarıyım ama kılo aldım maalesef. 5-6 ay once ac karna 81.5 gormustum, bıraz saldım bu aralar yıne![]()
yapmışsın yapıcağını öbüründen sonra aman dikkatli olda![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
annemın evdev atmıcanı bilsem hemen alıcm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)