Evet 29 mart akşamı Asya yakasından bi abi bize VagCom ayarları konusunda yardımcı olabileceğini söyledi hadi gidelim dedik ve bastık gittik benle gelen Pempe filaş Burak E ve geleceğin yan makinesi Burkay'a teşekkür ederim![]()
Welcome mod
Pişt pişt hepsi senin mi![]()
Ahmet'in corsa lip basık
App app dedik, Hallederiz ltd şti Eray abi sağolsun halletti onada teşekkürler
Uzun zamandır ıstedıgım piano black kaplamayıda yaptık berkayaydın ve tekrar pempe filaş burak e sağolsun kankalar yapamayız diye diye fönsüz on numara 5 yıldız işçilik çıkardılar ellerine sağlık1 tane bile hava kabarcığı kalmadı
Ve dün akşam... Sabiha Gökçen Havalimanına gitmem gerekiyodu gittik, Via port'un otoparkı boştu bende 1-2 fotoğraf çektim
![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Geçen cuma SRT anadolu buluşmasına gelmistiniz değil mi Eray orada tanışmıştık seninleeğer kol dayama düşünüyorsan yardımcı olabilirim
![]()
-Optik park sensörü
-Selektör atınca sislerin kapanması
-Selamlama/Welcome
-Yanlışlıkla basınca telefon moduna giren kadının konuşmasını iptal etme
-Emniyet kemeri sesini kapatmak
-İlk açılışta bi-xenon'ların değil sislerin yanması
-Kapılar kilitlenince 1 kez korna basması / bende alarm oldu.
bir iki şey daha vardı.
Evet doğrudur, geldik gördük tanıştıkDüşünüyorum da şuan değil biraz maddi sıkıntılar var inşallah ilerleyen zamanlarda pm den telefon numaranızı atarsanız dönüş yaparım
![]()
Adalet bakanı.
Maşallah Eray kardeşim çok güzel olmuş emeklerine sağlık![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
çok teşekkür ederim
sağolasın Melih abi bi basılması kaldı çıtırdan bastıkmı noktabide kafamda Jantları gun metal'e çevirme olayı var.
Nalet,berbat,pislik kadın![]()
makas atıyorum elim tuşa değiyor tam şarkının hareketli yerinde başlıyodu konuşmaya iyi oldu böyle
bizim Berkay'dada vardı sanrım Vag-Com kablosu yardımcı olmaya calısırız
pm den telf ver abi bana.
Adalet bakanı.
Maşallah aracına, gittikçe daha da bir güzel hale geliyor. Bir de şunu biraz bas, bak nasıl daha da aşık olacaksın arabana.
Arka kısım için rüzgarlık düşünüyor musun?
Evet gene bişeyler yaptık aracımıza...
En önemli işlemi olan basmayı hallettik hayırlısıyla buyrun uzatmadan fotoğraflar..
Ve sislere beyaz ampul ve plakalık ampullerini de değiştirdik..
Orta susturucuyu iptal ettik.
Bonus
Not olarak; Şekerim low slow Ömer'e, Bebeğim Berkayaydın'a, Başımın tatlı belası pempe filaş bordo toledo paslı şahiniyle bilinen Burak E.'ye bizi yanlız bırakmayan yolların hasta olduğu adam Kimo'nun sahibi Burkaykalyon'a teşekkürlerimi sunarım![]()
Adalet bakanı.
kardeşim hayırlı olsun konuyu yeni görüyorum, kazasız cezasız binmen dileğiyle
sırada jant vardır umarım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)