Metal görünümlü paspaslardan acil kurtulmanızı öneririm arabanın içini çok basitleştiriyor onun dışında jantlarda değişse fena olmaz.Allah kazasız,belasız,güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..
Printable View
Metal görünümlü paspaslardan acil kurtulmanızı öneririm arabanın içini çok basitleştiriyor onun dışında jantlarda değişse fena olmaz.Allah kazasız,belasız,güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..
onlar silinmesi yani temizlenmesi çok kolay diye durdurmaktayım yoksa bende hoşnut değilim :) ama jant konusunda audi speedline dedikleri 34 snn polo sahibinin jantları çok hoşuma hidiyor yada bbs ch hangisi kısmet olursa artık ilk başta geçiş aşaması diye aldık bunu yakından daha güzel tabikide :)
BBS CH + Coilover tadından yenmez.:icon_tup:
adana yolları tadından yedirir :)
çok kötü paşpaşlar hemşerim
Masallah gercektende melekmis
Maşallah kazasız belasız binin biraz bassanız jant almanıza gerek kalmayabılır :)
Paspas kotude almaya firsat bulamiyorum nette de guzel gelmiyor iyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar biseyler yapqrim onlarada :)
Coil hepsi 3000tl mi yoksa kaliteli 1000 tl olan varmi acaba
Maşallah şu plakalıktaki aşırı aydınlatmanın bir ismi vardı neydi o ya? :)
valla ledli plaka içten ledli orjinal almanyadan getirttim diğerleri gibi kaynak felan değil
100 tl ile 300 km iyi gibi. Polo düşündüğüm araçlardan biri ama Dizelden şaşmamak lazım :) Maşallah Allah kaza bela göstermesin :)
şimd ki pompa fiyatlarına bakacak olursak bence 100tl ye yani 20.67 lt ye süper bir rakam :) araç seri atik ve konforlu dizel alıp başımı ağrıtmamak için böyle birşey yaptım ama caddy düşünüyorum hanımı ikna edebilirsek 2013 beyaz caddy aldıracağım :)
masallah bu poloşar yapınca cok manyak oluyo ya
Tesekkurler her araba guzeldir yeterki zevkle dokun yavas yavas modifiye yap
http://i1205.photobucket.com/albums/...9/IMG_1154.jpg
Üstteki almanya logosu ebaydan almıştım alttakide basit bit ekolayzırın videosu gelsin sizlere
20130107_094821_zps48f28eaa.mp4 Video by MUSTAFA0149 | Photobucket
MaşAllah kazasız belasız.
teşekkür ederim
kardesım paspaslara bı cozum bulmalısın ..