vallaha bulmak isterimde arabayı satma gibi bir düşüncem var hanımı ikna edebilirsek caddy almak istiyorum sıfır oyüzden dokunmak istemedim
Printable View
vallaha bulmak isterimde arabayı satma gibi bir düşüncem var hanımı ikna edebilirsek caddy almak istiyorum sıfır oyüzden dokunmak istemedim
panjurümüzü yeniledik ve germany flag yaptım kendim ve en önemlisi kw1 coilover alınmış bulunmaktayım inşallah en kısa sürede taktırmaya gideceğim amacım 4-5 cm kadar düşürmek düz bir şekilde düşüreceğim arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum dedikleri kadar acaba istediğim performansı ve düşünceleri şimdi yakalayabilirmiyim bu marka ile
http://i1205.photobucket.com/albums/...ps53fdc2a8.png
maşallah kardeşim :) panjurda yakışmış :)
Sayende kardeşim :) kendim yaptım montajını ^^ zor oldu ama taktiğini çözdüm 3 dk sürdü
KW variant coilover alınmıştır yakında sürüngen style olmak üzere görüşürüz
allah kaza bela vermesin maşallahı var
teşekkürler ustam sağolasın cümlemize kaza bela vermesin inşallah
coiloverler takıldı güncel sayfa 1
maşallah kazasız belasız
Teşekkürler kw düşünen herkese söylüyorum boşa kw2 almayın kw1 mükemmel en ufak hata konfor kaybı yok sekme az var o kadarda olacak sonuçta yay daraltıyorsunuz ama konfor kaybı sürtme vs abartılacak kadar hiçbirşey yok.hiç kaybolmadı demiyorum tabikide.6 cm önleri 7 cm arkaları bastım harika şuan araç duruşu değişti
jantlar değişip biraz daha basılsa çok daha güzel olur :)
hayırlı uğurlu olsun...
pişman olmazssın demiştim...
en kısa süerede güzel bir jant ile daha iyi olacaktır..
gti jantı yerine başka bir jant daha iyi olur...
17 lugano jant olabilir mesela
yok daha çok yakışan birşey bulmak gerek lugano kullanan çok var snn nin jantları çok hoş bence ama bulamadım gitti
5x100'mü bijon aralığı
ben jantları beğenmedim :o piyasada daha güzel birçok model var, bence onları tercih ederseniz daha güzel bir sonuç elde edersiniz :)
kazasız belasız işallah...