bence sadece jantlar kötügeri kalanı icin elinize saglık güzel olmus
lacivert olan çok güzel duruyor. acaba o body kiti kötü gösteren jantlar mı ? daha güzel ve büyük jant ile belki daha bütün daha bi güzel durabilir![]()
çok özel bi araç sahibisiniz çokda güzel olmuş ama body kit i ben hiç beğenmedim bence daha şık bi jant ce coil le mükemmel olur
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Yaz gelsin pasta cila sonrası güzel bir manzara eşliğinde bende yeni fotolar çekicem, hatta 1 yada 2 tane bayan modelle beraberde olabilir
Belki o zaman lacivertten çok farklı olmadığı belli olur, bu arada arabadaki jantlar gerçekten çok güzelmiş, modelini bilen varmı acaba ?
Daha büyük jant olayını hiç düşünmüyorum bile zaten üzerindeki jantlar 18" bir üstü 19" abartı olur bence...
Arkaa stopları bıtek benmı begenmedım ama hakıkatende muazzam bı arac keyıflı suruslermavı celıcada cok can alıcıymıs
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Body kit abartı olmuş birazz. Harici çok iyi maşallah.![]()
enough ?
Maşallah kazasız belasız ama açıkçası body kit benimde pek içime sinmedi
Only Japanese
Body kit bence o aracı ortaya çıkarmışyada nfsudan alıştığım için bana öyle geldi, emeğinize sağlık
![]()
RESPECT YOUR ELDERS
POLONYADA bakış açısı farklıdır türkiyede farklıdır orada bu modadır burada bu, 5 sene önce nasıldı unuttukheralde paşa tuninge nasıl aşık olduğumuzumaşallah araca
Jantlar stoplar hariç çok begendim eminim yakından daha guzeldir
STİ
vay anasını üyelik kabul edilmiş
yakından çok daha guzel bence.))
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
RACEISM.pl - WOLFSGRUPPE VAG EVENT 2012
klasyczny.com - we love classic & youngtimer cars
Evet polonyada bakış açısı çok farklı türkiyeden çok uzak, çok daha ileri.. Her yerde stance, fatlace, hella ve german style arabalar var..
Raceism.pl zaten stanceworks'un polonyadaki alt kolu.. Jdm'ciler daha bi ayrı genelde time atack kasan adamlar var onların arabalarına sokakta pek rastlanmıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)