14 Şubat itibariyle 7 yıllık birlikteliğimiz sona ermiş VD corsa satılmıştır alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun![]()
![]()
14 Şubat itibariyle 7 yıllık birlikteliğimiz sona ermiş VD corsa satılmıştır alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun![]()
![]()
maşallah b kasada 4k olanlar hiç hoşuma gitmezdi ama bu apayrı olmuş çok zevkliymişsiniz emeğinize sağlık kazasız belasız inş.
maşallah şık duruyor![]()
RACE WERKS
jantlar değişse çok daha güzel olur...
maşallah
Sakın elleme böyle kalsın bence, tamponları bile boyatma. Kaput maskesiyle muhteşem olmuş.
Arabayı renk ortaya çıkartmış bildiğin
Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde kullan.
Masallah bu renge maske cok saglam olmus.
Corsada nedense en begendiğim kasa bufarklı bi cekiciliği var benim gözümde. ALLAH güzel güzel binmeniizi nasip etsin kaza bela göstermesin rabbim.
#KGdetanirlar
Renk uyumu jatnların siyah olmasıyla beraber gayet güzel olmuş
Maşallah b nin her modeli guzel hb-gsi bayılıyorum hepsine buda bi opele yakışır şekilde yakışıklı allah kaza bela vermesin.
allah kaza bela vermesin gerçekten çok güzel bir 4 kapı... spor araba tadında aile arabası![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Maşallah kazasız belasız![]()
15 bir jant vardı yanlış hatırlamıyorsam meguiars ta görmüstüm uzun bir süre önce![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Görüğüm en iyi corsa b diyebilirim. Ama şöyle bide egsozu olsa tadından yenmez.maşallah çok iyi.
enough ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)