böyle daha iyi olmuş panjur![]()
maşşallah mert kardeşim araban biraz sıkıntılar yaşatsada en güzel şekilde eskisinden çok daha iyi bir duruma getirdin. geçen hafta dostane bir iki sıktık walla ben şok yaşadımhakkaten çok sıkı yürüyor araba o kilo ve dört çekere rağmen. allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanırsın kardeşim
eyv abi.
ince ince uraştık serkan ustam sağolsun. çok vakit ayırdı bıkmadan benim tüm bıdı bıdımı dinliyerek halletti işimizi
denemeler çok güzeldi gsi turbomuzda çok sıkı abi çok begendim ben, güzel eglendik
tamponuna attıgım taşlar için tekrardan özür diliyorum ilgilenecem onlarla bi gün
dedigin gibi biraz hafif olsak düşünemiyorum nası gidecegini
beni mutlu ediyo bu halide tüm isteklerimi karşılıyo![]()
Maşallah Allah kaza bela göstermesin çok güzel duruyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
nasip kanka yürüdüğü kadar işte![]()
az daha yazıyımda konu hit olsun aaahahahudhdvc nos basıyomuşsun ama öyle diyolar kanka![]()
senin mutlu olman önemli olan sen neticeye bak gerisi işin tadı tuzu bu işlerin sonu olmasını düşünen gider standart bi memur spec araba alır biner sen mutluysan gerisi boş arabayla uğraşmasak ne yapacaktık. gt28 hakkını veriyor biraz hafiflesen tabi daha ii ama 4 çekerlede kalkışta kolayına kimse tutunamaz sana. neyse şimdiden bol eğlenceler. otobanda tekrardan bir 100 - 200 videosu bekliyoruz senden yarım kalmıştı
olm zaten tavanlada bi dünya uğraştınız ne özürü, ama kozmetik olarakta sana ihtiyaç var bi ara bakarız .
yıllardır biliyorum arabayı benden önceki sahipleride arkadaşlarım daha sıfırdan kalkmadık hiç abi kıyamadık acıkcası çok zevkli olur ama tutuyorum kendimi
100-200 video fln çekecek pek vaktim olmuyo doru düzgün binemiyorum arabaya zaten işten güçten o gün tesadüf oldu senle denememizde
ama aklımda güzel bi kadran videosu çekecegim. saçma sapan o araba yürümüyo lafları duydum gizli hayranlarımı çok seviyorum![]()
kimseye bişi ispatlamak istemiyorum açıkcası bilen biliyo nası gittigini
senin arabandada çok emek var seviyorum ole arabalarla uraşmayı müsait bi zamanda istedigin tüm uygulamaları yaparız abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)