Masallah kardesım kazasız belasız
Printable View
Masallah kardesım kazasız belasız
eyvallah kardeşim.cümlemize..
Sinyal dışında herşeyiyle çok iyi olmuş ama sinyal cok göze batiyo
yorumun için teşekkürler.sinyallerin icabına bakıldı kısa zamanda güncel foto paylaşıcam :)
Maşallah güzel araç fakat sana bir kaç önerim olcak :) Farlarda ki turuncu folyoyu çıkarman ve plakayı güzel bir plakalıkla tamponun gözüne hoş gelen bi yerine monte etmen iyi olacaktır.Marşpiyel ve kapı kolları gri renk kapı çıtalarını da griye boyatsan hoş bir görüntü elde edersin son olarak imkanın varsa jdm stop tak derim :icon_tup:
Araç güzel fakat arka kısımda görüntünün biraz değişmesi lazım her şey den önce bir led stop sonra çeki demiri ve güzel bir egzos başlıgı ile daha güzel bir görüntü yakalayabilirsin.
yorumların icin tesekkur edrım plakayı aslında dedın gbı düsumdum ama ben onu daysonlşa yapstırdım sımdıkı nıyetım tamponları boyatcam zaten bu sefer senın dedın gbı yapıcam ama kapıcıtalırı icin aynı düşüncede degilm ve stoplara gelınce tampomları boyattıktan sonra onlarlada ilgılenıcem yorumların icin teşkkürler..
Maşallah... Ön plakayı, plakalık ile birlikte sağ alta alıp, filmleri sökerseniz şahsi fikrim daha tatlı duracak. Şu anda da güzel tabiki...
tesekkür edrım arkadasım plaka işini halletcem tamponları bı boyatayım senın dedın gbı yapıcam yorumun icin tesekkür ..
sinyallerdeki folyolar dışında tadında olmuş, folyolarıda halletmişin zaten.kazasız belasız.
MaşAllah'ı var kazasız belasız.
Maşallah tek sıkıntı sinyallerdi onuda halletmişsiniz :)
cok saol arkadasım ..
maşallah güzel araç
teşekkürler arkadasım solasın..
maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor... 3.5 yayaları direk oem amortisörleremi taktın? birde öndeki sinyalleri çok garip duyordu değiştirdim demişşsin en iisini yapmışşın güncel fotoları bekliyorum :)