cok saol arkadasım kısa zamanda yüklycem fotaları yorumun icin tesekkürler..
Printable View
cok saol arkadasım kısa zamanda yüklycem fotaları yorumun icin tesekkürler..
Araç benimde hoşuma gitti Jdm Far & Led Stop halini görmek isterim..
dostum saolasın farları orjınal aldım da stop işi 1 kac ay sonra kısmetse yorumun icin teskkürler..
Rica ederim, kazasız belasız..
araban güzel duruyo... sinyallerdeki folyo çok kötü ama farları değiştirmişsin zaten... Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...
topraam arabana maşallah bencede o farlardan kurtulmalısın lüleburga yollarına göre alçaklık ideal bendede aynı renk kombinasyonu mevcut jant araç olarak maşallah. bi ara fotoraflıyalım braber.
Maşallah Allah kaza bela göstermesin :)
Sinyallerdeki cırt kaplamayı sökün derim hemen göze çarpıyor, arka bagajdaki plaka bölgesini ve yan çıtaları da aracın renginde boyatmayı düşünün derim.
ayna kaplamasınıda sökün gitsin, lip ve panjurda güzel olacaktır :)
Maşallah aracınız güzel, ufak tefek değişiklikler daha da güzel yapabilir
Maşallah çıtaları elleme derim.
eyvallah dostum bende öle düsunüyorum zaten cok saol yorumun icin..
lip panjur stop bomba olur en sade en şık haliyle... folyoları söküp atın bence
folyo işinı halletım arkadasım yenı far aldım ama dedıklerını düsüncem yorumun icn teskkürler..
meriçim maşAllah iyi biliyoruz gidişiyle duruşuyla çok başarılı gerçekten aldığında benmde tek hoşama git meyen yeri farlardaki turuncuydu, onlarıda hallettin yeni far aldın zaten şu anki duruşuna eski bi hondacı olarak hastayım zaten ;)
ek olarak arka kısımda ledli stoplar ile noktayı koyarsın, ama çok ta fazla yakışıklı yapmaya uğraşmayın, en kısa zamanda burgazda benden yakışıklısı olmayacak yormayın yani ;) hadi .çalışayım sana :D:D
Maşallah kazasız belasızz
Meric kanka arabana bayiliorm simdiki hali dahada gusel masallah demekten alamiorm kendimi her gordugumde ama o saglam gidisini buralarda izlemek istiorm en yakin zamanda videooooo :D
Not:ibo dayim gibi calisayim sanaa :D :D