Teşekkürler arkadaslar telefondan girdigim icin alinti yapamiyorum kusura bakmayin.
Evet bayrampasa yildirimdayim .
Jantlar aslinda hosuma gidiyo ama corsa d-2 janti istiyorum ama millet inanilmaz ucmus jant fiyatlarinda
Teşekkürler arkadaslar telefondan girdigim icin alinti yapamiyorum kusura bakmayin.
Evet bayrampasa yildirimdayim .
Jantlar aslinda hosuma gidiyo ama corsa d-2 janti istiyorum ama millet inanilmaz ucmus jant fiyatlarinda
HoşgeldinBasıklığı yerinde ve temiz bir araç. Maşallah. Fakat jant değişimine gidilirse daha hoş duran bir şeçim yapılabilir. Ve tabiki app'diye bağırıyo araç
![]()
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
- Maşallah kardesim, ALLAH kazabela göstermesin. Orjinal Corsa jantı düşün derim![]()
#KGdetanirlar
teşekkür ederim amin cümlemizebi önceki mesajda resim attım o jantlar emanetti o jantlardan istiyorum d-2 jantı diye geçiyo ama dediğim gibi millet 1200 1600 tl arasında fiyat veriyo ve sadece jant bide lastik alıcaksın ona 2500 tllere denk geliyo o yüzden şimdilik gerek yok jantı satarsam alıcam inş
![]()
heh şimdi kadro tamamlandı![]()
![]()
maşallah yavriii araban güzel Allah kaza bela vermesinnn
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
eyvallah
eksikleri tamamladık o zaman musti
kambersiz düğün olmaz kanka cümlemize inş
teşekkürler hayır yazılım box falan yok. Siyah ayrı bi duruyo ama gel gelelim bakımınayıkadıktan sonra naparsan yap 10 dk sonra tozlu
![]()
Bunlar var ama...
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...11673060/detay
Sen bu jantlardan arıyorsun,ben bu jantlardan sıkıldım
![]()
aradım konuştum ben o arkadaşı adam kargoyla yollamıyo gelip alın diyo..
o jantlardan sıkılınırmı ya yapma gözünü seviyim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)