Bu arabanın hakkıdır 6 silindir bmw swap ve turbo.Maşallah![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Klasik araçları severim fakat öyle oynanmak yakışmıyo direkt fabrika çıkışı body ve iç görünüm yaparsaniz daha guzel olur gibi bende
İyi arastiilirsa cikis tarihindeki fotolarina bakarak bireir eskiye dondurulebilir
Krom izgaralarin eski hali cok cok guzel
Allah kaza bela vermesin mantaya![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
bakım gerekiyo ya artık... yaza doğru komple kaporta boyaya vericem. o değilde imzaya bittim dostum :d hala imzaya gülüyorum
![]()
eskı herzaman ıyıdır eskıler bı baskagunumuz teknolojısındekı son araclarda artık bılgısayar kullanıyoruz araba degıl malesef
![]()
kendi arabam diye söylemiyorum bu sıkılıkta bu kondisyonda bu tadı veren başka araca gücüm yetmez. illaki vardır e21 ler , 2000tc ler ve nice aklıma gelmeyen modeller ama bu kadar sorunsuz olacağını da hiç sanmıyorum.
şu arabaya 7 yıldır tek kuruş masraf etmedim ( keyfi değişimlerim hariç ) çok kahrımı çekiyo çook![]()
ahahhalafları kim buluyosa ama kafa zehir
![]()
Herkese topluca teşekkür ederimGelişmeler oldukça buraya eklemeyi ihmal etmem
yeni evim burası
![]()
nick bir yerden tanıdık geliyor diye düşünüp duruyorum HWA'da bulunmuştunuz sanırım pc modding ile ilgili baya eskiler geldi şimdi aklıma![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)