maşallah güzel bir aracınız var :) istanbulda bulsam birtane denicem aracımı görme adına, benim arabayı genelde bu motorla kıyaslıyolar :)
Printable View
maşallah güzel bir aracınız var :) istanbulda bulsam birtane denicem aracımı görme adına, benim arabayı genelde bu motorla kıyaslıyolar :)
maşallah gündüz fotoğrafları çok daha güzel olur :)
benim araç polo 1.4 sportline benım vıtesler cok kısa buda baya ılerı atıyor aracı bakmak lazım merak edıyorum :)
Maşallah bonus fotosunda masum ama sinsi bakışlar var :)
Birkaç gündüz fotoğrafı çekmiştim onları az önce yükledim bakabilirsiniz :)
Polo ile denemek keyifli olurdu bende sonucu merak ediyorum :) Senin arac kaç modeldi?
Masum ve sinsi bakıyor ama çok canlar yakıyor doğrudur :D
masallah tabanı düz basın kazasız belasız.
bız arada gelıyoruz tekırdag kısmet olursa bıde deneyelım bı mahsuru yoksa..
MaşAllah kazasız belasız.
Nacizane fikrimi söyleyecek olursam spoon jantlar yerine meganeII jantları daha şık olur düşüncesindeyim benimde aynı kasanın 4 kapısı cliom vardı denemediğimiz jant kalmadı inan en orjinal ve en şık meganeII jantları durmuştu ama tabiki zevkler içine hangisi sinicekse onu yapmalısın kazasız belasız .. :)
Maşallah Allah kaza bela göstermesin :)
Tabiki deneriz ya sorun değil yeter ki denk getirebilelim. Bende aynı aracın '00 modeli mevcut abim kullanıyor arada deniyoruz ama yaklaşamıyor bile. Ama her araç bir değil tabiki deneyebiliriz sorun yok :)
Amin teşekkür ederim.
Haklısın hepsinin farkındayım katılıyorum kesinlikle çok yakışıyor :)
Son olarak Melih teşekkür ederim cümlemiz kazasız belasız kullanalım araçlarımızı...
ke454 clio 1.6 16V & civic 1.6i es - YouTube
Araç bizzat benimdir ;)
Maşallah kazasız belasız.
Bu kasa cliolara özel bir ilgim var :) bende de vardı zamanında çok özledim ya.
Keyif arabasıdır. güle güle kullanın.
Masallah iyi yuruyo aracin bnimki 98 model dohc motor
Maşallah araca.. Bende 1-2 defa görmüştüm aracı, kazasız belasız..
Teşekkr ederim cümlemiz kazasız belasız kullanalım araçlarımızı... Bu kasayı bende çok seviyorum ve çok isteyerek aldım. Keyfini çıkarıyorum tekrar teşekkürler:)
Yürürü güzel maşallah herhangi bir sıkıntısı yok senin araçla da denemek lazım sonucunu bende çok merak ediyorm doğrusu :)
Teşekkür ederim tekrar görürsen bi korna yaparsın ;)