Maşallah güzel araç kazasız belasız :)
Printable View
Maşallah güzel araç kazasız belasız :)
evet aracın cok iyi gdıyor dıger ies stok mu acaba arkadasım tabı sürücüden sürücüyede dgısr.. ama butaraflara ugrarsan benı burgaz cıkısı üzerınde sehel benzınlınde bulabılrsın orda kafeterya var bızm arkadasların orda kıme sorarsan sor söylerler .. arkadasım kndım arıner pegeoıt te calısıyorum..
Diğer araçta da aynı specler mevcut. Fakat pilotajda bir diğer önemli kavram tabiki. Düne kadar lüleburgaza da gidip geliyordum, burda da gazlıyorduk ama şu an bir market aldım ve malesef bu işi yapanlar iyi bilir, yerimden kımıldamam mümkün görünmüyor. yine de önceden ayarlanmış bir organizasyon ile bir araya gelebilirz tabiki...
kazasız belasız sürüşler maşallah araca :)
Teşekkür ederim :) Bugün Murat Özcan adlı üyenin vti ile roll ve drag yaptık arkasından yürüdü bu makine not geçmekte yarar var... :D roll de ilk anda uzuyorum sonradan vti atıyor 3. vites sonuna kadar 3 boy falan olsun en fazla :) dragta da 2 nin sonlarına doğru vti devir farkı ve biygir farkı ile uzuyor ve 3. vites sonunda 3 boy falan oluyor. O kadar olsun beaaaaa :D
ve satıldı...