tampon altlarıda boyacanktır herhalde bu halde kalmayacaktır:)
Printable View
tampon altlarıda boyacanktır herhalde bu halde kalmayacaktır:)
Çok güzel gidiyor proje.Ön tampona biraz makyaj lazım. :) Bagaj içine nasıl bir şey yaptınız?Tam göremedim ama güzel duruyor.
Tampon altlarını boyamıycaz. Hoşuma gitmiyor boyalı tamponlar.
Bagaj içi tamamen halı kaplandı :)
Sanırım yarın araba yola çıkacak. Jantları haftasonu halledebilirim :)
jantlar takılınca çok değişecek gibi. göstergelere zaten diyecek birşey yok
usta kelebek camın çıtası nikelaj kalmış onu acilen mat siyah yap , sökme boyamaya gerek yok üstten kapla güzelce. bu arada bagaj içini kaplamamı yaptırdın yoksa satılan entegre bi parça olarakmı aldın . benim bildiğim 3 parça halı satılıyo sadece bagaja doğrumudur ?
sadece o cam çıtasını bulamadığımdan yeniden kullandık. o da krom kaldı. sanayiden çıkınca halledicem onu o kolay iş. bagaj içini hazır aldım. 4-5 parça bişeydi ya.
Çoğu gitmiş azı kalmış..Hadi geçmiş olsun...
Şimdiden Keyifle sürüşler dilerim....
usta iç mekan ne durumda şu an ?
İç mekanın tüm parçaları takıldı fakat döşemeye başlamadım. Beklediğim bir kumaş var. Eğer olursa yine tek olucak :D Olmazsa yine değişik bişeyler yapmaya çalışıcaz :D
Ali kardeşim orjinal ön koltukların sağlammı :D
maşallah şahine. rengine hasta oldum mükemmel seçim. Allah utandırmasın kazadan beladan nazardan korusun inşallah.
Ön koltuklardan yolcu tarafındaki sağlam. Sürücü kısmında yırtık var yanlız. Fakat iskeletleri mekanizmaları vs leri sapasağlam :)
son durum ??
Son durum araç bitti gibi fakat kaput kapı bagaj ayarları kaldı. Ufak tefek şeylerden sürekli sıkıntı çıkıyor bu da sinirimi bozmaya başladı. Plana göre en geç 2 güne bitmesi lazım ama ah şu ustalar...
bitsin artık bu çile :D
Ustalara "bir grup insan sizi bekliyor bitiremezseniz linç edebilirler" dersen seviniriz :)
Valla arkadaşlar gerçekten yoruldum. Tam bitti diyorum sorun çıkıyor. Bu gün arka sağ kapıda sorun olduğu anlaşıldı. Biraz sert kapatıldığında direk kitleniyor. Bir günümüz daha böyle boşa gitti. Bakalım yarın noolacak.