kocaman maşallah :) emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almışsınız.bugüne kadar gördüğüm en farklı duran (gerek rengiyle gerek aksesuarıyla) şahin olmuş :) benimkine de bi girişesim geliyor böyle projeyi görünce :D :D
Printable View
kocaman maşallah :) emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almışsınız.bugüne kadar gördüğüm en farklı duran (gerek rengiyle gerek aksesuarıyla) şahin olmuş :) benimkine de bi girişesim geliyor böyle projeyi görünce :D :D
çok çok güzel ellerinize sağlık gerçekten başarılı olmuş.
gercekten cok ciddi emek var üzerinde.Renk secimide cok güzel olmus.
çok güzel gidiyor elinize sağlık
Son durum nedir
ustaaaaaaaa canlandır şu konuyu :)
Merhabalar. Son zamanlarda pek ilgilenemedim kusura bakmayın.
Araç bitti biticek.Kapı ayarını halletmişler. (SONUNDA!)
Kilitlerde birkaç sorun vardı onları yapıcaklar en geç yarın teslim edicekler. Pasta cilası atılacak ve rötüşler yapılacak. Sonra yola çıkmaya hazırız :)
merakla bekleniyor allah tekerini düz bastırsın
hadi bakalım merakla bekliyorum :)
Yola hazır demek ne diyelim ellerinize sağlık güzel bir proje izlettiniz bizlere :) Motorla ilgili plan var mı ?
Motora girmeyi planlıyorum fakat bir yandan da mk1 hayalim nedeniyle askıda kalıyor. Açıkcası amacım yürütüp keyfini alıp satmak artık. Mk1 e çok vahşi planlarım var. Vr6 gibi :D
Ama tabi bu yandan kafam atarsa şahine turbo planımız var.Full enjeksiyon ile turbo 250hp+ gibi bir plan var. Ama beklemedeyim onun için şu an. :D
Merakla takip ediyoruz Maşallah :)
Konuyu takipteyim , artık şu jantları taksanız güzel olacak :)
Şahine turbo planınızı gerçekleştirirseniz sizin projenizi referans alacağım.250 hp+ çıldır çıldır.Bir de kilitli difff olayı düşünüyormusunuz araca.
MK1 hayalinizi iptal ederseniz.
Aracınızın son resimlerini bekliyoruz.Capcanlı oldu valla.Kazasız belasız sürüşler. :icon_tup:
Turbo yapmasam bile ilk olarak difransiyel kitlenecek zaten :)
Elimde 1-2 resim var fakat artık jantları takmadan update yapmak istemiyorum. Artık umarım yarın çıkarda jantları takarız :)
merakla bekliyoruZ bitmis halini :)
Masallah projeniz cok guzel devam ediyor Allah kolaylik versin
Heyecan dorukta :D
aga aracının takipcisiyim tofas hastası olarak :D gercekten güzel gidiyorsun son halindn yokmudur resim :D