MaaşALLAH renk vs harika olmuş. Tek takıldığım nokta orjinal şahin göğsü bulamadığınızdan mı doğan göğsü taktınız? Keşke o da ojinal olsaymış.
Printable View
MaaşALLAH renk vs harika olmuş. Tek takıldığım nokta orjinal şahin göğsü bulamadığınızdan mı doğan göğsü taktınız? Keşke o da ojinal olsaymış.
Renk e bayıldım
Renk süper olmuş gerçekten, kolay gelsin.
41 kere MaşAllah oldukça emek harcanmış bir araç emeklerinize sonuç olarak değeceğinden eminim..
Çoook güzel olmuş renge bayıldım, iç mekanda güzel olucak gibi.
İçine komple izolasyon düşünüyor musun hazır sökükken?
renk :icon_tup::icon_tup:
Allah kolaylık versin.
Renk çok güzel, boyacınız da iyiymiş. Jant olarak keşke daha farklı bir seçim yapsaydınız, bbs ler benim gözüme batıyor artık herkes kullandı baya.
renk güzelmiş
hersey guzel hatta mukemmel rengi jantları görünce dibim düştü zaten :D
ama tampon ve stoplar ( resimden gözükenler bunlar ) keşke opar olsaydı. eserin kalitesizliği , ve tamponın yan sanayi oluşu ilerde görüntüyü bozacaktır kesin. bu arada kesin ama kesin hatta sizden rica ediyorum :D eğer panjuru orjinal aldıysanız tamam , ama sakın piyasadaki yansanayı logosuzlardan , marda markalardan vs sakın almayın. aracın çok ayrı duruyor şimdi bile sakın gölge düşürmeyin bu haline. Opardan şaşmayın :) Tekrar maşallah diyorum emeğinize sağlık kolay gelsin.
bu şekilde söylememi yanlış anlamayın çok fazla tofaş gördüm ciddi emek harcanmış ama yansanayi kötü duran panjurlardan kullanan.
Ankara üzerinden herhangi bir tofaş parçası vs olsun ufak ihtiyacınız olursa yardımcı olmak isterim.
renk çok iyi :) zevkli insanları aramızda görmek güzel..
sabrın sonu selamet derLer
Herkese teşekkürler arkadaşlar. Gerçekten çok mutlu oluyorum yorumlarınızı gördükçe.Yine sorularınızı cevaplayayım.
Crx koltukları direk uymuyor ayak yaparak uydurduk
Torpidoyu doğan torpidosu sevdiğimden aldım. Açıkcası başka sansım yoktu onu bulabildim :D
Motor şu anlık stock üzerine ufak mıncıklamalarla oynıycaz. Ek olarak söyleyeyim araç 254.000 de daha üst kapak açmadık. Gram yağ yakmıyor :)
Aracın içine yalıtım yapıldı zaten komple sadece onun resimlerini çekemedim. :)
Tamponları toptan alırken ne yazıkki öyle aldık fakat değiştirebilirim duruma göre. Izgarayı da yan sanayi almıştım fakat orjinal olarak yeniden aldım onu kullanıyoruz.
Stopları kasaları için aldım zaten sizden füme stop almıştım. istanbula yolladınız :)
İç döşeme olarak alcantara - deri yada alcantara / kumaş düşünüyorum. Bej - kahve tonlarında olması muhtemel.
Son olarak projemin asıl bombası henüz olmadı. Ragtop tavan düşünüyorum fakat bulamadım.Bu konuda yardımcı olabilecek biri olursa çok makbule geçer. Renault twingo kumaş tavan olabilir.
Son ek bbs jantlarım orjinal 3 parça. O yüzden aldım. İlerdeki başka projemde kullanabilmek için :)
maşallah rengi çok güzel seçmişsiniz zevk kendini gösteriyo :) allah utandırmasın inş takip edilecek bir araç oluyor.
Ragtop tavan tam anlamıyla kaliteli yaptırabilirsen çok ayrı bişey olur kıskançlık krizine girer herkez :) . baktın parçada vs sıkıntı oldu elektrklı jumbo boy webasto öneririm.
Maşallah emeğine sağlık kolay gelsin...
ıscılık cok guzel, okadar curugu yapmak zor ıstır. renk cok guzel oturmus. bence bu renge orjınal tarz yap arabayı bbs takma derım :)
Maşallah yorumlara katılıyorum artı bişey daha eklemek istedim o plakaları bence takmayın eski tip plaka takın jantlarıda ben olsam takmazdım ama hayırlısı olsun takipteyim :)
O kadar işçiliği yapmak değilde yaptırmak gerçekten zor iş öyle kaportacıyı malesefki herkes mum yakar arar oldu şimdiki ustalar sigortadan gelecek sök tak işleriyle meşguller çürük mü aman aman benden uzak olsun diyolar ya insanın tepesi atıyo paranla araba yaptıramıyosun :ofk:
ustanızın gerçekten sabrına ve emeğine sağlık çok güzel bi iş çıkartmış, ALLAH güle güle kazasız belasız binmeyi nasip etsin
maşallah sabrınıza hayran kaldım resmen... aracın rengine yorum yapmaya bile gerek yok zaten. emeklerinize sağlık ALLAH kaza bela göstermesin
Renk harika duruyor... Sabretmek benim asla yapamayacağım birşey sanırım :) Tebrikler ve kocaman bir maşallah :)
Renk + BBS + Sağlam Bir Basıklık Çok Güzel Görüntü Olucaktır Eminim.
Kesinliklite Tamponlarınızı Farlarınızı Sislerinizi Stoplarınızı ( OPAR ) Alın Çok Pişman Olursunuz Aracın Duruşunu Bile Fark Ettirir Opar
Yan Sanayi İş Değil Pişman Olursunuz.
Takip Ediyoruz Kolay Gelsin :)
Hic ilgim olmayan bir aractir, ancak renk tercihi tek kelimeyle muhtesem olmus. Bitmis halini bekliyorum merakla
Herkese teşekkürler yeniden :)
Kaportacı ustam gerçekten iyi. Bostancı sanayide kendisi. İsteyene bu konuda yardımcı olabilirim :)
Renk hep kafamda vardı fakat bir türlü düzgün tonu bulamadık derken araç dün boyandı son anda karteladan suzuki rengi olarak bulduk ve yaptık. Sanırım motorsiklet rengi :D
Jant olarak aklımda ilk ronal turbo vardı orjinal. Buldum ama 5 bijon çıkınca uğraşmak istemedim bende bbs rs orjinale döndüm. Bakalım şimdilik böyle takılıcaz.
Tavan dediğim gibi ragtop olmadığı sürece bitmiş saymıyacağım. Özellikle kumaş tavan istiyorum. Yoksa stilo cam tavan falan bulmuştum. Tamamen hayali devam ettirebilme çabası. :)
Tamponlar hakkında söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Mümkün olduğunda hemen opar olarak değişecek. İdareten aldık diyebilirim. Diğer tüm parçalarım opar olarak değişti zaten. farları almamıştım opar olarak onları alıcam şimdi. sis farı olarak ise tipo sislerini uyduracağız.
Basıklık olaraksa tabiri caizse dibine kadar basıcaz. O yüzden arka çamurluklarla baya uğraştık. Amortisörü söküpte bassak bile sürtmiycek kıvamda şu an :D Tabiki coilover yapılacak.
Herkese çok çok teşekkürler ediyorum.Yorumlarınız gerçekten çok mutlu ediyor beni. Başlarken çok tereddütte başlamıştım çünkü. :)
Son bomba olarak takata kemerlerim yolda geliyor :D
Neyse ben sanayi yollarına düşeyim yeniden. Bakalım belki birkaç update gelir :)
bence jantları orjinal kullanıp orjinal bir görünüm vermek daha güzel olur. Kolay gelsin
Maşallah rengi çok güzel olmuş.
Bitmiş halini merakla bekliyoruz :)
öncelikle tebrik ediyorum sizleri azminiz ve emeğiniz için konuyu takip edeceğim şu anda gayet başarılı ilerliyorsunz projenin sonunu merak ediyorum ;)
Farlar orjinal olursa karartma yapmazsan iyi durur, reng değişik hoş oldu.. biraz oynamak istiyorsan ilk işinde LPG yi söküp atmak olsun :)
maşallah renk efsane hakkatten :) bbslerle de çok iyi olucak gibi... merakla bekliyoruz devamını :)
maşallah çok güzel olmuş elinize sağlık
bence bu tavan işini boyadan önce yapsanız daha iyi olmazmıydı
Vallahi süper olmuş herşey.
Ben orjinal jant olayına katılmıyorum, böyle bir renkte orjinal jant takmak anlamsız olur.
Devamını bekliyoruz ;)
Maşallah, eğlenceli bir proje. ALLAH yüzünüzü güldürsün.
Çok emek verilerek yapılıyo Allah kaza bela göstermesin rnk seçimi çok iyi yalnız jantları brock jant düşünün derim.
Maşallah, güzel ilerliyor. Boyacınız süper.
Gercekten araba neydim ne oldum demis :)
güncel resimler beklenmekte sabırsızlıkla :)
Konuyu daha öncede görmüştümde şöyle detaylıca inceleyim diyerekten daha sonraya bırakmıştım, büyük emek var, gönlünce olsun inş. Opar-Mako parça konusunda söylenenlere katılıyorum, benden aldığın jantlar ile de olabilirdi aslında, bunlar daha iyi bir tercih ama. :)
Öncelikle hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Yorumlarınız çok mutlu ediyor beni. En azından boş bir işe kalkışmadığım anlamına geliyor :)
Dün araca pasta yapıldı. Cilasını attırmadık toplandıktan sonra atılacak. Bu gün elektrikçiye doğru yola çıktı. 1-2 resim aldım bu arada.
Takata kemerlerimin siparişini yeni geçtim. O yüzden gelmesi baya bi süre alacağından başka arayışlara çıkmıştım ki fuarda gördüğüm şeye hemen atladım. Buyruun gucci kemerlerim :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...11061974_n.jpg
Bunlarda bu günden kareler
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...50738610_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...92752100_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...66209894_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...27610048_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...90324855_n.jpg
Ek olarak dediklerinizi dinleyip bu gün tamponları opar olarak aldım yeniden. Elimde 1 set daha fazladan parça arttı :D
Mustafa abi senin jantları ben baya bi önce sattım yeniden ya :D