Sattığını söylemiştin, yakışırdı ama bu rengede. :D
Bu arada başkent cam diye bir marka var, yeni model mercedeslerdeki gibi hafif mavi tonlu renkli cam vardı bu markada, eğer bulabilirsen çok şık olur. :rolleyes:
Printable View
kazasız belasız resmen ewrim geçirmiş....
Yeşil cam düşünüyorum açıkcası ya :)
bende yesıl cam sıparıs verdım on cam serıgraflı beklıyorum gelmesını :) araban cok guzel olucak ama dedıgım gıbı bence bbs takma :)
olm orjınal jant taksın demedık :D orjınalcı tıp dedık :D
benımkıler :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...82891400_n.jpg
aracın rengı hangı aracın rengı:)
Yeşil camlar ile ilgili pm atabilirmisiniz acaba ?
Aracın rengi tr de olmayan bir suzuki rengi. Muhtemelen motorsiklet hatta :D
Çok büyük emek var gerçekten cesaret isteyen bir iş. Şahin herzaman apayrıdır benim için ve bunca emek harcamaya deger diye düşünüyorum. Açıkcası herhangi bir tavsiyede bulunmayı uygun görmüyorum çünkü bukadar emek harcayan insan dilediği gibi yapmalıdır aracını. Kolay gelsin.
yaz gelsede bi binsek şu ragtop şahine :)
maşallah emeğinize sağlık baya emek ve para harcanmış Allah utandırmasın
Abi tavan için beklemedeyiz hala bi bulsak hemen yapıştırıcaz. BULAMADIK YA ! :D
Ama yaza bomba gibi düşücez buna eminim :)
rengi çok güzelmiş merakla takip ediyorum sonunu kolay gelsin :)
Maşallah güzel bir proje oluyor gerçekten, heyecanla son sayfaya kadar geldim, bitişini de merakla bekliyorum :) Rengi çok güzel olmuş özellikle, orjinal parçalar kullanmanızı da takdir ettim, zevkli olduğunuz her ayrıntıdan belli :) Allah yüzünüzü kara çıkartmasın, kolay gelsin :)
Stilo katlanır cam tavan takılsa arabanın bütünlüğünü bozar mı acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1282999/detay/
Gucci kemerleri nereden buldunuz ya çok şahane duruyor maşallah :)
Abi mazda da varmıydı öyle tavan ya? Valla bulursam zaten sıfır alıcam da bakalım ya.
Stilo tavanı aklıma yattı aslında da acaba tüm set mi bakmak lazım..
Gucci kemerler için baya bi pm geldi. İlerleyen zamanda yardımcı olucam herkese :)
323'te hiç görmedim var mı bilmiyorum ama 121'de var..
http://img.automobile.de/modellbilde...w52-2010_5.jpg
Bunu bulmak sanırım twingo dan daha zordur :D
Stilo katlanır cam tavana + 1 diyorum bende :D
Açıkcası çok baktım etrafa bulamadım. 1-2 sunroof takan yere sordum markalı sunrooflardan yaklasık 4000tl gibi bir rakam verince oooooh dedim :D
Stilo tavanına bende ısındım ya. düşünülebilir :)
Bu tür konuları seviyorum öncelikli aracın rengi muhteşem kem gözlerden korusun kardeşim kafandaki projelerde faaliyete geçtiğinde tek olarak piyasadasın kazasız belasız
Stilo tavanı daha cok yakısıcaktır fakat cok sorunlu tavan onlar alırken iyice kontrol etmelisiniz yoksa araçtan sogutur :)
Evet sorunlu olduklarını biliyorum. Birde sanırım tavana içten çerceve gibi birşey yapmak gerekicek. O yüzden artık olmaz sanırım o. İlk önceliğimiz yeniden twingoda :)
maş. Ali 10 numara proje fakat Nardi orjinal değil replika :)
Maşaallah x 41. Araca diyecek söz yok. Yanlız bu tür projelerde maliyetin kalemler halinde ne olduğu da paylaşılsa daha iyi olur. Çünkü şuna eminim konuyu okuyan herkesin aklında bende yapabilirmiyim düşüncesi geçiyordur.
stilo tavanı çok iyi olur +1
Herkese teşekkürler. Açıkcası maliyet hesaplamadım ama bi hayli çok olduğunu biliyorum. Hevesimi kırmamak adına şimdi hesap yapmıyorum. Bitince belli olur sanırım :D
böyle konular benimde çok hoşuma gidiyor. bu kadar detaylı fotolar olunca arabayı sanki kendim topluyormuşum gibi hissediyorum. emeğinize sağlık. kolay gelsin
maşallah valla renk yıkım :)
Masallah allah kaza bela vermesin cok guzel renk allah emeklerini bosa cikarmasin insallah
Allah kolaylık versin gerçekten zor ve güzel bi süreç :) inşallah kafanızdaki gibi biter keyifle binersiniz
böyle şeyler gördükçe insanın proje yapası geliyor. emeğinize sağlık herşey istediğiniz gibi olur inşallah :icon_tup:
Renk seçimi çok çok iyi allah utandırmasın
Renk seçimi tabiki harika. En kısa sürede biter umarım :)