Ali şu coilleri güzel fiyat verir iseler 4 tane yaptıralım :) Benimde ön taraf çok sekiyor :D
Printable View
Ali şu coilleri güzel fiyat verir iseler 4 tane yaptıralım :) Benimde ön taraf çok sekiyor :D
sol ön kapı ne oldu macun var galiba
Açıkcası şöyle diyim. daha önce basık araç kullanmadım. O yüzden sekiyor gibi hissediyor olabilirim. Önlerden 3 bakla arkadan 1 bakla kesik şu an. 4 amortisör de monroe olarak değişti belki yeni diyedir diye düşünüyorum. Zamanla düzelebilir. Önü daha fazla basmak isterim fakat yay keserek bu kadar. Coile geçicez artık.
Tavan işini rafa kaldırmak zorunda kaldım çünkü fahiş fiyatlar istiyolar ve en kıl olduğum şeyi " yaparız abi hallederiz abi ederiz abi" diye konuşan adamlar var. Yani kısaca halledemiycekler :D
Eğer bulursam kapalı garajda ben girişmeyi düşünüyorum. Ama tabi tavanı bulursam.
Artık bundan sonra resim eklemem sanırım bitene kadar. Koltuklarım döşemede artık bittiğinde finish fotoğraflarını ekleriz.
Koray hacı onu bi konuşalım uygun olursa yardırır yaparız :D
Son zamanlarda uygulanan bi yöntem arkadaşlarımın araçlarında var sekme felan yaşamıyoruz. Amortisörler komple sökülüp tabla kaynak yerlerinden sökülüyor ve 3 4 5 artık ne kadar düşürmek istiyosanız o kadar aşağıya kaynatıyorsunuz tablayı. helezonları kesmek artık tarihe karıştı diyebiliriz :)
Kozyatağında nerdesin bende kozyatağında oturuyorum yakından görmek istiyorum aracını hiç rastlamadım sana görsem önünü keser durdururdum :)
Sol kapıdaki macunun nedeni sağolsun sanayide tıklatmışlar yine. Yada ağzımı bozmak istemiyorum ama şerefsizler bişey yapmış olabilir. Onu hallediyoruz.
Kozyatağında, daha doğrusu kazaskerdeyim. Kazasker camii nin 2 bina yanındaki büyük bahçeli binanın altındayız :)
Maşallah sonunda bitmiş halini gördük, çok güzel olmuş :) Stoplar jantlar filan demiyorum, zevk meselesidir, ayrıca bence güzel duruyor :) Stoplara diadem ampül takılabilir bence de :) Döşemelerden sonraki halini de sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Teşekkürler herkese. Koltuklar biteli 3 gün oldu fakat zaman bulupta gidemedim taktırmaya. Yarın sabah bırakıyoruz bir sorun çıkmazsa akşama alıyoruz ve bitişe son adımlar kalıyor :)
Bu arada karar verdik yazdan sonra muhtemel olarak 4nokta enjeksiyon + Turbo yada supercharge a geçicez. Değişik başladık değişik bitsin diye supercharge önceliğini düşünüyorum :)
Supercharger lı tofaş yapıldığını sanmıyorum. O yüzden istiyorum biraz da. :D
Daha var planlara ama tabiki yapılırken aklımda 2 yer var. Ankara - Bursa :D
superchargerlı tofaş vardı zamanında şmdi akıbeti ne bilmiyorum :)
Resmi vs si varmıdır acaba görebileceğim ?
kardeşim amortisörden kestirerek sekmesine çözüm bulabilirsin benim arabada öyle yaptık bi şikayetim yok çok şükür :)
Ya öyle çözüm bulucam kendime yada 4 amortisörde coile dönecek. Bakalım çaresini bulabilcekmiyiz :)