Logo boyamalarını babam yapmış normalde piano black ti. Yine ona dönücek zaten.Elimde slx stobu da, şahin orjinal stobu da var. Şimdilik bunlar hoşuma gidiyor. İlerde dönebilirim. Teşekkürler.
Printable View
Logo boyamalarını babam yapmış normalde piano black ti. Yine ona dönücek zaten.Elimde slx stobu da, şahin orjinal stobu da var. Şimdilik bunlar hoşuma gidiyor. İlerde dönebilirim. Teşekkürler.
Logolar tekrar piano black yapılmalı bence, stoplar da gayet güzel. SLX stoplar daha koyu kalır..
CGTY
Maşallah çok güzel gidiyor projeniz, Allah sabır versin.
Bu kadar harcadığınız emek üzerine ufak ayrıntıları atlamanız aracı sıradanlaştırabilir. Ben olsam 5 kol slx jantı takar hafif basar oem stoplarını takar diriliği ile baktırırdım. :)
kardeşim aracın mukemmel olarak çıktı . şimdi gerisi kolay.
Not: herkez stoba bişeyler demiş zevk senin ama değiştirrsen orj şahın stobu tak sakın slx e bulaşma :) bana sorarsan hepten boyle kalmalı zaten :D
Slx stobuna zaten geçmem hiç sevmiyorum. Bu şekilde kalıcak muhtemelen artık. :D
bende stoplara takıldım. Ama orjinal olsaydıda bişeyler eksik gelirdi bence. Çünkü araba gerçekten çok güzel oldu. Basılınca ve ufak tefek şeylerde yapılınca eminim stoplar göze batmayacaktır.
Elinize sağlık, MaşAllah. Rabbim kem gözlerden korusun, takipteyiz :)
bitmiş yaa :) hayırlı olsun kardesim güle güle kullan inşallah :)
Son vurusu yapmıssın massallah :) Hadi devamı gelsin ...
Stoplar 10 numeraooo
Ah bide coupe olaydı.Dadından yenmezdi.Şu araçlar tr 'den komple çıkarılmadan bir coupe şahine binebilsem Aventadora binmiş kadar sevinecem yemin ederim. :D
Ahhh tofaş ahhh.Sattın bantları yaktın bizi.Çıtırdan turbo motor+adam akıllı yürüyen revizyonu ile yok satardın yeminle.
Üstat jantlar kaç inç.Bende cms40ları değiştirmeyi düşünüyorum.Bana birkaç jant modeli önerebilirmisin 13-14 inç.Tabii herkesin önerisine açığım. :icon_tup:
Teşekkürler herkese. Beğenen beğenmeyen herkese. Yavaştan artık modlamaya başlıyacağız. Önceliklilerim manifoldu ve cutout u takmak- yayları halletmek. (coil gelene kadar)
Jant önerim: Ben eğer bbs almasaydım schmidt th yada compomotive rallye türü bir jant alıp Group N tipi yapmayı planlıyordum. O yüzden rollcage e başlamıştık hatta fakat vazgeçtik muayenede sıkıntı olacağı için :)
Maşallah şahine.
Tamamen bittikten sonra TR ' deki Şahinler arasından ilk 10'a girecektir bence.
aracın dış görünüşü çok iyi oldu ama benim esas merakım içi nasıl olucak umarım istediğin gibi olur. tekrardan maşallah :)
masallah cok guzel gorunuyor.
tabiki zevk meselesi ama ben de herkes gibi slx stop takıp plaka altındaki siyah bolum ile butunlugu korurdum.
birde zevkinize hitab eder mi bilmem ama, bu renge krom detaylar cok yakısır bence. cam cercevesi vs..
Şuana kadar herşey çok güzel sadece stoplar dışında imha edin bence o stopları o kadar rezalet bir stop, O Ömer' e de takma dedim gitti benden habersiz takmış birde resim çektirmiş. OEM Candır. Hele böyle bir arabaya, böyle bir stop hiç yakışmamış. Geri kalan kısmı için maşallahtan başka bir şey demiyorum, nokta olmuş.
konuyu baştan okudum,baya uğraşmıssınız güzel olmuş,kazasız belasız.. :)
Teşekkürler. Stoplara valla ben alıştım güzel geliyor. Biraz daha böyle kalıcak sanırım. Bu akşam biraz çıktık turladık caddebostanda. Çok soran oluyor. Güzel bir his :D
Maşaallahçok güzel oluyor. Stoplar bu halıyle biraz soluk ve sanırım reflektör olan üstteki kırmızı bölüm çok sırıtıyor. Bence en açığından transparan siyah bir folyo çekin üstüne. Hem daha parlak durur, hem de o kırmızılık yok olur.
stoba çekilen folyo en açık siyah transparan zaten son olacagı bu :)
Stoplar çok boğmuş kesinlikle orjinal olmalı, ve jantların hakkını verebilecek basıklığı yaparsın inşallah :)