maşallah gün geçtikçe daha da güzel oluyor :) özel bi kaynak değilse füme stop camlarını nereden buldunuz? :)
Printable View
maşallah gün geçtikçe daha da güzel oluyor :) özel bi kaynak değilse füme stop camlarını nereden buldunuz? :)
stopları nerden aldınız bir takım istiyorum :D
Bu arada stoplar açık kaldı demişsin, denediğim için söylüyorum bir kat daha cam karartıldığında kaliteli görüntü yakalanmıyo pek.ne bileyim orjinal görüntüden uzaklaşılıyo. aşğ resimlerde bi kaç kat karartılma var.
http://imageshack.us/a/img692/7754/89515229.jpg
http://imageshack.us/a/img199/9176/7...6777973240.jpg
kendi aracımdada size gönderdiğim stopların aynısı var. araç aksesuarları olunca bence uyumlu oluyor;
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...80069416_n.jpg
renkten dolayı diyebilirsin , bir örnekte senin renk tonlarında bi araca takmıştık ( stopların mat durması kasaların eski olduğundan )
http://img716.imageshack.us/img716/2...toraf0074n.jpg
tabiki yinede zevk senin ben sadece fikir söylüyorum :)
şimdi stoplar farlar biraz yalnız kalmış o yüzden yorumlayanların gözüne hoş gelmedi bence , ama tamponlar ve plakalık vs gelince bence yakışacaktır :cool:
Stopları etu55 arkadaşımızdan almıştım yaklaşık 1 ay önce :D
Stoplar açıkcası benimde gözüme hoş gelmedi şu an ama tamponlar takılınca bakmak lazım tabiki :)
Ek olarak:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...27520295_n.jpg
Bu gün anahtarlık deniyelim dedik. bence iyi oldu :)
Valla şu anlık düşünmüyorum. ama belli olmaz. Artı koyabiliriz belki :)
artı koyarsan bi bakıyım bende yapabilirim artıyı , düşünmüştümde çevremdeki herkez yuvarlak olmadığu için yakışmaz falan diyodu vazgeçmiştim
elinize emeğinize sağlık. bu tarz konuları görünce içimden geçmiyo değil acaba benim keratayıda bi gün böyle elden geçirip hayalimdekine dönüşrütürebilecek miyim diye.
ihş herşeyi rengi gibi 4 4 lük olur tercihim orj doğan stop u olurdu kolay gelsin
Teşekkürler herkese yeniden. Olmayan bir renk ve olmayan parçalarla, kaliteli parçalarla toplamaya çalışıyorum. Umarım insanların tofaşlara olan bakış açısını birazda olsa değiştirebilirim.
Sürekli apaçi olarak zikredilmek hoş değil. En azından kaliteyi ortaya koyup sıyrılmak amacım.Umarım bakış açılarını değiştirebiliriz. "Bu şahin olmuş" dedirtebiliriz. :)
Orjinal doğan stobunu denedik ama hoş durmadı o yüzden hiç girmedim o işe. Hemde bu stoplarla farklılık yapalım dedim :)
Maşallah.
Garajda Dededen kalma 28binde bi '96 Doğan S'imiz yatıyor.
Miras işleri çözülürse procede katılırım yanına :D
Kolay gelsin :)
Update time :)
Camcıda baktık arka camın rezistans soketi kopmuş. Abi tamir olmaz bu dedi ve fitilimi ateşledi. Zaten aklımda yeşil cam vardı. Hemen sipariş ettik 2 saat içinde tüm camlarımız yeşil olarak geldi :D
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...05406923_n.jpg
İlk resmimiz. Bakalım yarın ne olacak :)
komple camlara ne verdın sorması ayıp
maasallah güzel olmuş :)
kardeşim maşallah , elinize sağlık ..Koltuklar yakışmış bu arada :D
Kolay gelsin tekardan,bagaja logo iptali ve içerden açılan elektrikli bagaj kapağı işlemlerini uygulamayı düşünüyor musunuz?
usta camlar on numara olacaktır detaylı fotolarda belli eder kendini , eski camları verdiğin haldemi 400 tl tuttu yoksa yalın haldemi ?
logo iptalini sevmiyorum o yüzden kalıcak. elektrikli bagaja da gerek olduğunu düşünmediğimden onları yapmıycam.
camların normal fiyatı bu kadar tuttu. eski camları vermedim :)
benım sorduğumda ankarada eski camları verdiğinde hepsi 200 250 lırası ıstıyodu üste.
Valla orasını açıkcası bilmiyorum. Camlar biraz hediye oldu babam tarafından o yüzden kurcalamadım. Eski tüm parçaları satıcam, alacağım parçalar var elime biraz para geçer o zaman telafi ederim :D
Bagajı elektrikli yap yol yakinen gunümüz arabalarında kolaylık olarak ne varsa elektrikli ayna vs araç sökükken bir kere uygula bitsin gitsin :)
Çok güzel gidiyo hayranlıkla izliyorum ne yalan söyliyim ne yalan söyliyim şahinlere bakış açım değişti :D
Gerçekten hayranlıkla izliyorum, her girdiğimde bakıyorum güncellenme olmusmu diye :) Renk mükemmel, arac dahada güzel olucak bence jant olarak ne düşünüyosunuz?
Kardeşim takmaktan vazgeçtiğin parçaları satılığa koyarsan takipteyiz :DDD
Gerçekten Çok Emek harcanan bir çalışma olmuş Piyasada hala böyle Kalilteli Şahin Doğan Görmek beni Mutlu etti açıkcası Yanlız şu stopları Koyu değilde Orjinal Doğan Stopu taksan daha hoş olur düşüncesindeyim Sabırsızlıkla aracın Finish fotolarını bekliyoruz. Allah Kaza Bela Vermesin.
Tepkiler çok güzel gerçekten. Teşekkürler herkese. Sanırım herkes bu derecede kaliteli bir şahin yapılmasını bekliyormuş :D Sevmeyenlere bile sevdirebildikysek ne mutlu bize :)
Elimde hem orjinal şahin hem orjinal doğan stobu var. Doğanları denedim fakat çok alakasız durdu. O yüzden bunlara geçtim. Hem farklı oldu hoşuma gitti :)
Sen takmaktan vazgeçtiğin parçaların listesini yap müsait bir zman :DD
çamurlukları açmışsın gerçi ama hala sürtme varsa kampanaları taşlatabilirsin genelde öyle yapıyorlar tofaşa
41 kere maşallah
çok güzel bir çalışma olmuş büyük emek harcamışsınız.. ama herkes gibi renge bende bittim tam 1-1,5 senedir aklımda olan ve tonunu tam tutturamadığım bir renk.. siz tüm düşüncelerime tercuman olmuşsunuz :)
Konuyu başndan beri takip ediyorum finish i bklıyoruz allah sabır wersn maşallah
Teşekkürler. Araç bittikten sonra elimde kalan parçalara liste yapıcam tabiki :)
Çamurluklarım baya açıldı.Üzerine 8 kişi rahat çıktık ama hala elim araya giriyordu yani sanmıyorumki sürtme sorunu yaşayayım :)
usta yokmu gelişme ?
Arkadaşlar merhaba. Araca hala devam ediyoruz. Cam işleri bitmek üzere sanırım yarın biter. Bu arada sinirim bozuk olduğundan ne fotoğraf çekebildim ne yazabildim. Camcıda sağ arka kapının on kısmını derince çizmişler. Daha doğrusu kapı gergileri takılı olmadığı için ön kapıya vurmuşlar. Bu niye böyle diyincede kaportacı camcıya,camcı döşemeciye atıyor. Anlıycanız tam bir sinir harbi. Bunun dışında henüz devam ediyoruz. Yeni kadran aldım. Devir göstergeli. Onun restoresiyle uğraşıyorum. Yakında resimleri gelir. Teşekkürler.
Geçmiş olsun kardeşim, o kadar özeniyor ve üzerine düşüyorken, bu tür aksilikler büyük can sıkar.