Bu arac Fiesta ST ise benim Aurisim'de 2.2 dizel Auris![]()
fiesta sport 1.6 bu bence.birde ***** sitede bile 6 tane satılık va şuan.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Maşallah güzel araba. Araban st değil sport ama piston vs özel olduğunuda düşünmüyorum.İlk sahibi çetaş dan satış danışmanı biriydi zaten. Bildiğimiz Sport kısaca!
Maşallah güzel duruyor![]()
Araç 1.6 Ztec benzinli 120 hp 152 nm-5 ileri.türkiye ye giren modellerde hız sabitleyici yok.
![]()
BAŞTAŞ PERFORMANCE
-Bu aracı almak nerden eSTi ?
-Fiesta ST![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
maşallah fiestanın bu kasası gerçekten çok güzel... kazasız belasız...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
merhaba beyler interneti yeni açtım herkez görüşünü bildirmiş yorumlar için teşekkürler.benim ayrıca sizden istedigim aracıma ne gibi katkı saglıyacak şeyler yapabilirim.chip tuning i biliyorum ama %30 hp için 650 tl çok gib geliyo bana uygun fiyatlara neler yapabilirm ??
30-40 hp icin degil 650 tl,1000 tl bile verilir.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Atmosferik araçta zaten chip tunningle %30 verim alabilen olsa kendini peygamber ilan ederdi
%30 değil taş çatlasa %15 verim alabilirsiniz o şekilde. Onun dışında yapabileceğiniz çok bir şey yok egzoz sistemi, kat iptali ve egzoz manifolduyla gaz çıkışını rahatlatabilirsiniz..
Onun dışında 1 set coilover alabilirsiniz ***** fiestaların hemen arkasıyla önü yer değiştirebiliyor..
Fazla zorlamadan bunlar yapılır daha fazla bilgi için:
Atmosferik Besleme - TechTurkey Forum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)