ah bıde para olsa![]()
ah bıde para olsa![]()
maf ile akışmetre dedikleri aynı şeymidir havafiltresi üzerindeki sensör birde bobin olarak hangisini almak daha iyi benimkiler ölmüş çünkü. hazır 1.8t cileri bulmuşken sorayım![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
orjinal bobinler hayet başarılı güçlerde sıkıntısız ( en azından agu da öyle)
ama pahalı![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
bir parçacı maslakta 70 dedi tanesine orjinal dedi tabi nasıl orjinal onu bilmiyorum
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
sendekiler ucuz agu nun teki 125+kdv
bu arada senin aracındaki bobinler farklı benim arkadaşım 1.8t leon için almıştı tanesini 100liraya doğuştan
doğuştan almanı tavsiye ederim biraz zorlarsan yüzde10da indirim yapıyolar![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
yuhhh turbo alırım o paraya bee![]()
![]()
satıcı piskolojisi hep aynıbirtane s3 var haberini aldım yükleme yapıcaklar çıkan ne varsa kapıcam erketedeyim
![]()
ben alamamda verirlerse söylerim sanaelktrik sensör vs onların peşindeyim
![]()
tesekkurler
ben satılık ilanlarında hatta bu fotolarda vardı gormustum sanırım
güle güle kullanın![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)