maşallah beyaz melek
maşallah beyaz melek
maşallah allah kaza bela vermesin. yanlız 36 binde kusursuz bir tofaşa far sinyal ayarsızlığı yakışmıyor biraz düzensiz duruyor.kaputta ince bir ayar istiyor.sadece iyi beslemekle olmaz.giyimine ve ütüsünede dikkat etmek lazım.ankaralılar bu konuda titizdir ama neden 3.cü sayfaya kadar kimse yazmadı hayret.benzine devam.
mutluluğun sırrı hayatından iki yüzlü ve kalleşleri çıkarmakta
Kardeş Allah kaza bela vermesin çok temiz duruyor aracınız. Bu devirde benzinle devam etmenizden anlaşılıyor zaten titizliğiniz. Maşallah
sanırım park halindeyken birde arka bagaja çarpıp kaçmışlar. orda da var biraz ayarsızlıkkm ellenmemiş olabilir ama o 36.000 bikaç kez dönmüş gibi geldi bana.
birkaç kez dönmemiştir biz 2. sahibiyiz aracın 7.000 km de aldık 2003'te annem rahatsız oldugu için almıştık hastene git gel olayları için annem vefat edince evin önünde durdu kullanılmadı ben 2 sene askerlik yaptım araba 1 defa olsun çalışmamıştır ve hala evin evindede duruyor bir ben izin günleri kulanırsam kullanıyorum başka türlü yerinden kıpırdamaz araç bilgilerinize
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
aracınız güzelmiş maşallah kazasız belasız. güle güle kullanın. Honda , scirocco vb. araçların resmini koymadığı için mi böyle değişik yorumlar geliyo anlamadım.
maşallah sade kalan sayılı şahinlerden
ön panjuru te T amblemliyle değişmelisin
parklardaki mavilerden kurtulmalısın imkan var ise sinayleri parlara bağlatıp parkları iptal etmelisin.
SLX ön tampon sislerle güzel durur
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
misal:
bu araç etiketide gördü cadillaclarıda helphoslarıda mustang kapaklarıda
en son orjinale döndüm ve logoları siyaha boyayıp sattım yinede selefine göre çok iyi para etti
araç güzel fakat karakterini tam yakalayamamış sanki
ben aksesuarlı satamayınca orjinale dönüp sattım iyide yapmışım düşününce maddi anlamda
(33000kmde alıp 68000 km de sattım)
hatlara bakıyorum gayet iyi araç
bence yolunu çizme vakti gelmiş aracın
ya tamamen sadeliğe
yada aksesuara dönün
ciklet yapıştırsalar yakışıyor dediğine inanmayın milletin![]()
resimler boyuttan dolayı silinmiştir.
tekrar düzeltilecek
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
modifiye için babam engel oluyo demişsin modifiye bi kenerda kalsın o zaman acil yapılması gerekenler var..
Yukarıda ayarsızlıklardan bahsetmişler ön kafada minicik bi ayarsızlık bile arabaya gölge düşürüyor.bunu hallet kesinlikle. mavi parkların durduğu her an hatapanjurun orj opar ise boyat far çıtalarıyla. ayna kafalarıda boyanabılır. stoplar karanlıkta belli olmuyor ama soluksa 54. mesajdaki gibi sıfırlayabılırsın. bide app ıle yakışıklı olur araç. gerisine dokunma bile orjinal kalsın
bu arada jant kapağınıda bul bi şekılde
Maşallah kazasız belasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)