Yok denk gelmek değil tanıyorum bildiğin:) o apartmanda tanıdığım çok şahin var babasında bitane temiz hala duruyorsa tabi:)
Printable View
Yok denk gelmek değil tanıyorum bildiğin:) o apartmanda tanıdığım çok şahin var babasında bitane temiz hala duruyorsa tabi:)
Kendim için söyledim çok sık gelirdim onlara denk gelmişizdir belki bende az çok tanırdım ordaki esnafı sima olarak en azından.Evet bi şahinleri vardı hala duruyordu sıfır aldılar 2000 modeldi sanırım.hatta yolda durdurup sorarlarde abi satılık mı diye bizim enişteye :D
:) maşallahı var şahinin sorduruyor enişte napsın:)
Tam kıvamında olmuş , maşallah...
Maşallah, Öne birde güzel bir lip otutturulursa çok daha iyi durucaktır.
Çok teşekkürler lip var önünde ancak Ford'un kendi lipi cupra lipi takan bir arkadaşım var piano black güzel olmuş laguna lipi Melih Özlem'in aracında vardı oda güzeldi.
MaşAllah güzel görünüyor ..
Çok teşekkürler
Masallah tum yapilanlar guzel olmus.Ayni zamanda ilk arabamdir bu kasa dizel fiesta.Yeri baskadir bende :)
Sahsi fikrim on ve arka tampon altini beyaza boyatabilirsiniz.3 tane kullandim bu kasa 3unde de boyattim bence yakisiyor.Guzel gunlerde kullanin :)
Yakışıyor ancak bende bilerek boyatmıyorum araca yandan baktığımızda arka tampon ön tampon tek çizgi halinde ve spor duruyor hoşuma gidiyor.2 arkadaşım var boyalı olan onunda ayrı bir sadeliği var ama dediğiniz gibi.
Daha ne olsun çok beğendim.. Kaput maskesini uzun yollarda kullan içine sinmediyse. Taştan korur hiç değilse.
Yapacak bırsey kalmamıs Maşallah :)
abartıya kaçmadan güzel olmuş fakat o öndeki sütyenmi artık neyse çok gereksiz bir aksesuar takmadığın iyi olmuş kazasız belasız
Çok teşekkürler bizim çocuklar adını tangalı fiesta diye değiştirdiler bende o günden sonra söktüm zaten :)
MaSSallah cok canlı duruyor
Çok teşekkürler.
maşallah çok güzel olmuş
Maşallah bi app plaka takarsan başkada bir eksiği kalmaz Allah kaza bela vermesin