Maşallah arkadaşım güzel araba yapmışsın :) Benim arabadan tek farkı teybin :)
Printable View
Maşallah arkadaşım güzel araba yapmışsın :) Benim arabadan tek farkı teybin :)
Evet şimdi sizin aracada bi baktım ancak sizde collection tamponlar mevcut ve şeritleri kalınlaştırsanız güzel olur gibi st şeritlerinde olduğu gibi.Teyp güzel denk geldi 200 e 6000cd yi verdim 300 e bunu aldım:)
Aracın son hali bi değişiklik olmasada hem güzel Çeşme'den hemde aracımdan bi kaç kare.
http://imageshack.us/a/img842/1049/img1560c.jpg
http://imageshack.us/a/img4/362/img1572hm.jpg
http://imageshack.us/a/img801/8329/img1570kz.jpg
http://imageshack.us/a/img259/4870/img1569hr.jpg
Bunlarda Çeşme'den bonus:) Burası ev restoran v.s değil:D
http://imageshack.us/a/img801/2613/img1580pr.jpg
http://imageshack.us/a/img841/4576/img1565yi.jpg
http://imageshack.us/a/img716/2948/img1564pe.jpg
http://imageshack.us/a/img571/471/img1563p.jpg
maşallah yapılan herşey akışmış belki tamponlar boyanabilir difüzor yada s tampon takılabilir ama bu halide gerçekten güzel kaput maskesi iyi olmuş sökmeseydiniz keşke :)
Valla yadırgadı hep insanlar o yüzden söktüm hatta forumdan Met'e sattım :)
Fiestaya bu jantı takınca kusursuz oluyor gerçekten. Güle güle kullanın :)
App plaka, Tampon boyası ve Lip eksikleri tamamlanırsa daha güzel olacaktır.
Ama şu haliyle bile güzel. MaşAllah Kazasız, belasız. :)
yapılan işlemler ve araç çok iyi , ama bence tamponlar araç rengi olmalı.
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler hepsini dikkate alıcam.
Baya bi emek harcanmis belli ediyo kendini kazasiz belasiz surusler
Çok teşekkürler güzel yorumlarınız için.
Son çalışmam aynalara yer aydınlatması yapmak oldu güzelde oldu ancak ışığı biraz daha kısmayı düşünüyorum.Işığı tavan lambasından aldım anahtardan basıp kapıları açtığımda yanıyor kapıları açıp kapatıp kontağa anahtarı takana kadar ve kapıları açtığımda yanıyor.Güzelde oldu sevdimde:) Led olarak power led kullandım ve 30 derece açılı lens kullandım ayrıca lenslerin üzerine 2 kat cam filmi çektim ışığı kesmesi için biraz faydası oldu dahada çekmeyi düşünüyorum.
http://imageshack.us/a/img41/6543/img1705q.jpg
http://imageshack.us/a/img13/8747/img1706cu.jpg
http://imageshack.us/a/img199/2171/img1710mr.jpg
http://imageshack.us/a/img824/5030/img1711oh.jpg
http://imageshack.us/a/img191/241/img1747oc.jpg
http://imageshack.us/a/img850/7995/img1748n.jpg
maşallah çok güzel kazasız belasız
irili ufaklı dokunuşlarla kendi özgü yakışıklı bir fiesta yaratmışsın, eline emeğine sağlık.
kaput maskesini oldum olası sevemedim ama fiesta da fena durmamış sanki :) belki de beyaz siyah ayrıntılar tamamlamış birbirini bana öyle geliyor.. maskenin tepesindeki şu kıvrımlı kısım yok edilemiyor mu acaba?
Çok teşekkürler.Alıntı:
maşallah çok güzel kazasız belasız
Yok edilir heralde yada onsuz satın alma şansımda olurdu sanırım hiç bir fikrim yok forumdanAlıntı:
irili ufaklı dokunuşlarla kendi özgü yakışıklı bir fiesta yaratmışsın, eline emeğine sağlık.
kaput maskesini oldum olası sevemedim ama fiesta da fena durmamış sanki belki de beyaz siyah ayrıntılar tamamlamış birbirini bana öyle geliyor.. maskenin tepesindeki şu kıvrımlı kısım yok edilemiyor mu acaba?
'met' e sattım kullanmadığım için :)
En cok dikatimi ceken sey ses yalitimi oldu :) Biraz ayrintili bilgi verebilirmisin kardesim. Ne kadar malzeme kullandin? nasi uyguladin? ne kadara mal oldu? fiyat performans olarak nasi degerledirirsin? Bu arada aracina masallah ayna alti isigin cok guzel olmus eline saglik :)
Kullandığım malzemeleri fiyatlarıyla yazıyım;
2 kutu bitüself 30cmX10mt - 100 TL oda şuan daha yüksek uygun bulmuştuk bi yerden 3 araba yaptık onlarda uyandı durumu:D
1 top akustik sünger aldım 1mt X 10 mt şeklindeydi onunlada 2 araç çıkıyor 100 TL'yede onuda aldım toptancıdan.
Yapıştırıcı sprey aldım biraz pahalı ama işini çok kolaylaştırıyor. 27 TL'de ona verdim.
Yani 1 araç için toplamda harcadığım para hemen hemen 200 TL'yi buldu ama şuan bu paralara halletmek gerçekten zor.
Yapılışına gelirsek aracın yalıtım yapacağınız yerlerini soyuyorsunuz ben tabana ve arka bagaj yanlarına yaptım baya yorucu bi işlem en az 2 kişi çalışmanız gerekiyor.Önce bitüself döşüyorsunuz komple ancak bunu yaparken elinizde bitane ısı tabancası olucak ısıtarak yedirerek yapıştırıyorsunuz.Bu bittikten sonra yapıştırıcıyı sıkıp akustik süngeri yapıştırıyorsunuz hepsi bu ama tabi söylendiği kadar kolay değil akşam saat 20:30 da başlayıp sabah saat 6 da bitirdiğimizi hatırlıyorum epey yorucu bi iş tabi bizde iyice dikkatli bi şekilde yaptık elimizden geldiğince boşluk bırakmadık.
Fiyat performansa gelicek olursak hakketen araca yaptığım en mantıklı şey bu diyebilirim ve parasını sonuna kadar hakediyor herkese tavsiye ederim.Özellikle bizim araçlar gibi yürüyeni sert araçlara:D
Maşallah çok güzel olmuş. Ah bide tek kapı olacadı :D