Massllah. tamponu boyatmalısın cok acilhersey cok yernde olmuss.
Maşallah mercekler çok iyi durmuş, araca böyle artı katacak modifikasyonları ayrı bir seviyorum. Maşallah aracınıza.
Yalıtım konusunda 6-7 ay geçmiş, herhangi bir problem oldu mu?
maşallah mercekler harika olmuş
Mercekler hangi markanın? Far yıkama eksik kalmış onunla beraber 'nokta' olur.. Ben çok beğendim uygulamalar çok orjinal.. İyi günlerde..
Kardeşim maşallah seninki de cok can yakıcı duruyo emek oldumu cok başka oluyo kazasız belasız binersin inşallah![]()
Allah razı olsunvalla satmaya kıyamıyorum yoksa ST alıcam direk üstünde onda olmayanları taşıycam binmeye devam gerisi motora yatırım olucak ama bu gitmiyo be
![]()
Bnm mahalleden bi kardeşim var ar kangoo plakalı 1,5 63 hp likti sanırım aracı kendi motorunu modifiye yaptı araba 120 hp den fazla oldu ve deli gibi gidiyo dizel seçeneğine bak forumda görürsün kardeşim irtibata geç onla yardımı destegi falan olur tabii profosyonel biri değil ama kendi emegiyle inanılmaz gelişme gösterdi turbosunu büyüttü yazılım falan bir sürü şeyhafta sonları buluşuyoruz biz zaten sende gel tanışmış oluruz hem kardeşim fikir alışverişi yaparız
![]()
maşallah araca yardımlarımız eksik olmaz bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz bekleriz toplandığımızda aramıza![]()
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
Gelicem Umut'lada konuşuyoruz bi buluşma ayarlıycaz nasip olursa bende merak ediyorum aracınızı maşallahı var zaten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)