Hella falan gereksiz, icini acıp yapabilirsiniz.
Ben sizi bi arkadasla konusturayım, anlatır.
Hella falan gereksiz, icini acıp yapabilirsiniz.
Ben sizi bi arkadasla konusturayım, anlatır.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
masallah masallah nazarlık tak bitane
far karartma aparatları satılırorj kara far gibi olur... ulaşım 0555 481 46 24
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bence hiç kasma direk bundan tak aksarayda 250 300ytl bişiydi... güzelde durur zaten o aparatlar 150 lira... orj kara farda var 400 lira. hiç değilse angelle farın olur kıyak olur
![]()
Dr. Ecu
maşallah araba yılan gibi duruyo kazasız belasız
88 sonrası makyajlanan her e30a m20b25 blok olsada nasıl m40 kasa deniyorsa mercekli yani makyajlı kasada kullanılan fara m40 far diyoruz türkiyeden başka yerde denildiğinide sanmıyorum oda ayrı konu yoksa tabiki farın içinde motor yok
angelları önermem aydınlatmada zayıf ayrıca encılda gereksiz bişey kanımca kara far yapmanın maliyeti mercekli olan kısaların bakalitleri siyaha boyayıp uzunların içine orjinaldeki gibi saçtan siyah bir artı yapılmasından ibaret iyi izole edildikten sonra bi problem olacağına inanmıyorum...
bu m40 motor kodu bildiğimiz gibi 3.16... 88 değil 87 de makyaj değişmiştir. m40 kasa denmesinin nedenini bende bilmiyorum ama bende öyle diyorum yalan yokben sana sadece m40 farmı var bilmiyodum dedim.... bu araçta gördüğün farlar mercekli olarak 83 model bir e30 dada var onu anlatmak istedim...
Dr. Ecu
makyaj tarihini karıştırdım doğru 87 makyajlandı neyse 87den önce çanak far vardı bu mercekli farlar yoktu 83 modelde m40 tamponda var :d takan takıyo başkan
Bu araba 3.16i mi? nedir konuda yazmamışta kimse...M40 yazıyor ama motor mu M40 olduğu için kasa mı?
Eray
Makyajdan sonra 4 silindir motorlar M40 oldu, makyajlı e30 lar ile makyajlsızlar konuşma dilinde anlaşılsın die ülkemizde makyajlıya M40 dedileri... Kalın stop, Davul tampon gibi ünvanlar takanlar da gördüm makyajlılara...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)