Aracınız ilk alındığı günden bugüne çok değişmiş. allah kaza bela vermesin...
Bizim 75 Turbo projesi bayağı bir ilerledi. Güncellemek istedim. Erkut ile yapıyoruz, daha doğrusu Erkut yapıyor ben malzeme buluyorum.
Ford Coil'leri kullanıyoruz, STi boost control selenoid'i var, ayrıca mevcut intercooler'i de made in şaşmaz şeklinde Water to Air intercooler yaptım. Ön tarafta bir su radyatörü olacak, su pompası Subaru Legacy Turbo'nun orjinal water to air intercooler pompası.
Erkut firewall üzerine bir röle kutusu ve sigorta kutusu yaptı bu arada.
Enjektör tesisatı:
Krank tekerleği ve VR sensörü montajı :
Boost controller ve VR sensör soketleri:
Arkada Röle kutusu görülüyor :
Legacy Turbo Intercooler Water Pump :
Water to AIR intercooler:
Su Radyatörü ve Manifold :
![]()
Dandik araba...
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Eveeeeeet, ms'i taktık, şimdilik Fuel only çalıştırdık. Ateşlemeyi de bilahare devreye alacağız.
Dangalak flap type maf'tan ve iğrenç intake borusunda (dik duran S şeklinde) kurtulduk...
Turbonun girişi 60mm, filtrenin girişi ise 70mm , şansımıza S şeklinde ve 60mm e 70mm redüksiyonlu bir intercooler borusu bulduk hortumcudan. Sanki orjinal intake gibi oturdu yerine. Sadece Oil Catch Tank'in intake'i için araya bir aparat yaptık (70mm eksoz ucu ve rot kolu ile DIY)
Yeni İntake:
Yeni İntake:
Yeni İntake:
Erkut Ustaa Çalışıyor:
Erkut bey çalışırken:
Yeni intake farklı açı:
Rahmetli Maf'ın kablosu, öksüz ve yetim kaldı zavallıcık...
İntake:
İntake :
Mr Erkut , ignition bağlaying :
İgnition Coil'in artısı ve Erkut'un aşkı (tipik Türkiş usta, ağızda sigara) :
MegaTune, Innovate Wideband , sağ aynada bizi sollamaya çalışan ayı:
Dikiz aynasında gözlerim ve kaşlarım, innovate , megatune :
Ortadoğu ve Balkanların bir numaralı eksozcusu Nevzat Abi EGT ile Downpipe'ın aşkını başlatan mutlu kaynağı atarken :
Ben ve kıllı kolum EGT ile Donwpipe'a ömür boyu mutluluklar dileyerek mes ut bir şekilde sıkma işlemi yaparken :
İntake'in ilk hali dün gece:
İntake'in ilk hali dün gece:
Erkut bir eli ile eski intake'in ümüğünü sıkıp, aynı eli ile eski MAF'a haddini bildirirken :
Erkut ve ganimetleri :
![]()
gün içinde cenabesancem geldiği için ateşlemeyen coiller o gittikten sonra bülbül gibi şakmaya başladı cem neden oluyo bunlarne var sende
![]()
ateşleme testi
ilk çalışması
ECUTECH İstanbul
Bu arada önemli not... Ateşleme şu anda standalone mode'da, ms tarafından yönetilmiyor ha.. yanlış olmasın.
bu arabanın cıddı yuklenmıs olanları mevcutmu yurt dısında
bu arada masslhh cok guzel emegnıze degdı bı alfa sever olarak merakla takıp edıyorum
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
kolay gelsin gürsel abi ,,,gerçekten çok güzel bi araç olucak bitince canlı canlı görmeyi bekliyorum ona göre.............
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)