Çok güzel motor çok güzel araç. Tam alınacak kombinasyon olmuş güle güle kullanın özellikle yakıt verilerini merak ediyorum zira performansı gayet güzel bir araç olduğu biliniyor![]()
Çok güzel motor çok güzel araç. Tam alınacak kombinasyon olmuş güle güle kullanın özellikle yakıt verilerini merak ediyorum zira performansı gayet güzel bir araç olduğu biliniyor![]()
Hayırlı uğurlu olsun egzosda güzel olmuş bence
Hayırlı ugurlu olsun su 2 silindir kapatma olayı iyimiş gerçekten yakıt tuketimide efsane takipteyim kazasız belasız![]()
hayırlı uğurlu olsun değerler çok güzel golf 6 da dsg 10 düzde 11 litre altına düşmedi arkadaşlarım bu değerler çok güzel.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
İyi günlerde kazasız belasız olsun, seçim güzel olmuş keşke cam tavan da olsaymış dedim bir tek
120 km/s hıza kadar gaza basma (yüke binme durumu) oranınıza göre 2 silindiri kapatıyor ACT, bilmeyen arkadaşlar için özetlemek gerekirse![]()
maaşallah gerçekten güzel bir tercih.
güle güle kullanın
egzoz başlıkları kararında olmuş
yakıt ne alemde olacak takipteyim![]()
Abi hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin..
Egzoslara bişiler yapmak lazım sanki çok zayıf duruyo ama zaten sen halledersin![]()
Only Flying is Better...
hayırlı olsun. güle güle kullan.
acaba yazılım yapılınca ACT özelliği kaybolur mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)