Selamlaruzun zamandır aracımı paylaşmak istiyodum anca fırsat oldu.
araç 96 gli yaklaşık 10 senedir bizde araba kullanmayı bununla öğrndim diyebilirim.
her bindiğimde aynı zevki alıyorum bide kullananlar bilir o egzoz zırıltısı yokmu alınan zevki nirvanaya ulaştırıyo gerçekten
ilk 7 sene sene stock bindim ve artık bişeyler yapmalıyım dedim ve my racing 63'lük egzoz aldım.
Babam görünce tabi ilk tepkisi bunu arabaya takmican değilmi olduertesi günü gidip taktırdım ve sadece son susturuyu değiştirerek aldığım ses fenaydı
1 sene böyle bindim aşşa yukarı sonra kesmemeye başladı tabi haliyle
bu sefer de 51lik düz boru aldım. çıkan ses aşırı gürültülüydü hatta video çekelim dedik 8mp lik telefonla, sadece devirlenirken 2 saniye ses almış sonra ölüm sessizliği
bi 4 ay da böyle bindim ta ki bağlanana kadarsonra söktüm haliyle düz boru oem son susturucu devam ettim böyle de keyif alıyorum 101lerin stock sesine ek bide cızırtı sesi geliyo 3000 devire doğru
Son yaptığım şey de voglant 3.5 luk yay takmak oldu keşke ilk yapsaymışım dedim daha da zevk almaya başladım arabadan,istediğim kadar düşürmedi ama tepkileri daha iyi oldu aracınyayların fotosunu çekmeyi unutmuşum ne yazıkki
Onun dışında 2 haftaya bir mutlaka cilasını atarım elimden geldiğince temiz bakmaya çalışıyorum,anlatacaklarım bu kadar, maşallah'ınızı eksik etmeyin
bunlarda forumdan levent'in d4d ile
![]()