Kuzenimde SFİ motorlusu vardı. Stock halde gayet iyi yürüyodu. Bu halde düşünemiyorum bile. Maşallah![]()
Kuzenimde SFİ motorlusu vardı. Stock halde gayet iyi yürüyodu. Bu halde düşünemiyorum bile. Maşallah![]()
maşallah ya çok iyi duruyo görünüş olsun motoruda tatminkardır herhalde. yanlış hatırlamıyorsam aracı dışkapıdan ulusa doğru giderken gördüm
eywallah devran. kısa zamanda bakalım havalarda iyi olursaa videolar çekeceğiz.
teşekkürler
eywallah
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
230-240 vutututu bu o araba değil mibi video da görmüştüm maşallah gayet zevkli olmalı allah sabır versin kazasız belasız
Maddi ve manevi emekler o kadar fazlaki ama hepsine degdi sanirim. Kazasiz belasiz guzel gunlerde kullan ali.
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
Maşallah..
epey bir zaman olmuştur bu kadar emek harcanarak sonucunda ise her anlamda boncuk gibi bir gsi görmeyeli.Allah nazaradan saklası, emeği geçenin ellerine sağlık
Güle güle kullan Ali.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
maşallah gsi candır kazasız belasız
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Hayırlı olsun; emeğinize sağlık.
Opel'leri bilmediğimden soruyorum. Aracınız GSI olmasına rağmen tamponları ilk aldığınızda standart Astra gibiymiş. Sonradan siz ekli, şişik tampon ve 5 kollu rüzgar gülü desenli jantları takmışsınız. Sizin araç da GSI olmasına rağmen bu parçalar neden üstünde yoktu? GSI'ın bir de ekstra body'li bir opsiyonu filan mı vardı acaba o yıllarda, bunu merak ettim.
Aracın son hâli görsel olarak gerçekten çok güzel olmuş.
Şimdi benim merak ettiğim listede kol piston felan göremedim. Sizin şuanki motorunuz orjinal 220.000km deki atmosferik motorun üstüne turbo olarak mı ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)