hayırlı olsun güle güle kullanın. cry nin renk füme mi ?
Printable View
hayırlı olsun güle güle kullanın. cry nin renk füme mi ?
Koskocaman Maşallah çok çok güzel duruyor abi Allah kaza bela göstermesin :)
Hayırlı uyğurlu olsun bu deneyimden sonra rocco mu jwc mi
Rocco dan sonra çok mantıklı bir seçenek olmuş bence, kocaman maşallah. :)
Renk kombinasyonu harika, kazasız belasız kullanın. Rocco sonrası her yönden bir mukayese de bulunur musunuz ?
Hayırlı uğurlu olsun yanlış hatırlamıyorsam telefoncu ertan abinin aracıydı çok temizdi maşallah
maşallah hayırlı uğurlu olsun :) kazasız belasız günlerde :icon_tup:
hayırlı olsun.kazasız belasız
Teşekkürler. Objektif bir değerlendirme yapacak olursak;
-Performans, yol tutuş ve fren performansı konusunda arada çok ciddi fark var :) jcw açık ara önde.
-iç mekan kalitesi,trimler, ve sunduğu kalite hissi açısından jcw bir adım önde
-Dış görünüş göreceli, bana göre 2si de oldukça tarz araçlar fakat Mini 'ye 3.şahısların(özellikle bayanların) gözü daha fazla takılıyor :D
-Konfor konusunda ikisini de stok amortisor-yay kombinasyonu ile düşünürsek sertlik açısından bir fark yok açıkçası
-Yakıt tüketimi konusunda jcw performansına göre bariz az yakıyor, şehirlerarası 110km/h cruise 6.vites 5,5-6lt ort. yakaladım
-Arka koltuk diz mesafesi ve bagaj hacmi olarak da scirocco açık ara üstün :)
Hayırlısı olsun.Maşallah.
Çok keyifli arabadır, hayırlı olsun
Ben de manuel ve dsg 2 rocco'dan sonra cooper'a geçenlerdenim. Diğer tarafta da yazmıştım çok beğendiğim bir araçtı ju kısmet olmadı :)
Performans değerlendirmelerinin hepsine katılıyorum. Özellikle virajlarda ve ani hareketlerde cooper yüzünü güldürüyor insanın. Standart amortisör sistemi ve berbat runflat lastikleriyle bile ki kaliteli bir coilover güzel bir kamber ayarıyla düşünemiyorum :)
Gidiş olarak da rocco'dan daha tatmin edici kesinlikle.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun keyifle binmen dileğiyle. :)
hayırlı olsun kazası belasız
Maşallah pek bir güzelmiş :)