hayırlı olsun güle güle kullanın. cry nin renk füme mi ?
Koskocaman Maşallah çok çok güzel duruyor abi Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Hayırlı uyğurlu olsun bu deneyimden sonra rocco mu jwc mi
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
Rocco dan sonra çok mantıklı bir seçenek olmuş bence, kocaman maşallah.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Renk kombinasyonu harika, kazasız belasız kullanın. Rocco sonrası her yönden bir mukayese de bulunur musunuz ?
Teşekkürler. Objektif bir değerlendirme yapacak olursak;
-Performans, yol tutuş ve fren performansı konusunda arada çok ciddi fark varjcw açık ara önde.
-iç mekan kalitesi,trimler, ve sunduğu kalite hissi açısından jcw bir adım önde
-Dış görünüş göreceli, bana göre 2si de oldukça tarz araçlar fakat Mini 'ye 3.şahısların(özellikle bayanların) gözü daha fazla takılıyor
-Konfor konusunda ikisini de stok amortisor-yay kombinasyonu ile düşünürsek sertlik açısından bir fark yok açıkçası
-Yakıt tüketimi konusunda jcw performansına göre bariz az yakıyor, şehirlerarası 110km/h cruise 6.vites 5,5-6lt ort. yakaladım
-Arka koltuk diz mesafesi ve bagaj hacmi olarak da scirocco açık ara üstün![]()
Çok keyifli arabadır, hayırlı olsun
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Ben de manuel ve dsg 2 rocco'dan sonra cooper'a geçenlerdenim. Diğer tarafta da yazmıştım çok beğendiğim bir araçtı ju kısmet olmadı
Performans değerlendirmelerinin hepsine katılıyorum. Özellikle virajlarda ve ani hareketlerde cooper yüzünü güldürüyor insanın. Standart amortisör sistemi ve berbat runflat lastikleriyle bile ki kaliteli bir coilover güzel bir kamber ayarıyla düşünemiyorum
Gidiş olarak da rocco'dan daha tatmin edici kesinlikle.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun keyifle binmen dileğiyle.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)