Röfleli Vtec'le Bakımsız Pasaklı Vtec çok fazla farkederdener görürüz yahu kasmayın
sonuçta ben heretrülü baklava yiyorum
![]()
![]()
Röfleli Vtec'le Bakımsız Pasaklı Vtec çok fazla farkederdener görürüz yahu kasmayın
sonuçta ben heretrülü baklava yiyorum
![]()
![]()
işte tek fark burda; sen 205 km hızı 3te yap, ben 4te ama bende bide 5 var sen o beşin hakkını ver sonra deneyelim
şartlı tahliyeli deneme olmaz, o kadar emek harcadın şaşırtıcı bi performansı var aracının(helal olsun) ama hep senin istediğin şartlarda olursa alayını geçersin ztn
ister arabamı boşaltırım, ister 14 takarım, yasak die bişe mi var?? yok!! ben sana diyroum ki deneyelim görelim
hadi ii geceler..
Fiat's Are Faster Than You Think!
o aksam kucuk ve buyuk abdestımı yapmıs altımda boxer short cıplak ayak saclarım 3 numara yapılacak km kadar alınmıs benzın 14 jant lastık,bos bagaj vs vs gelcem![]()
Barış vtec mitek bunlarla denersinde. Ben seninle 1. vites 10 km den 240'a kadar denemek istiyorum dönüşte yol tertemiz.
günahtır rollinge oyle gelmek17 tak, alt devirde başla ve 205 km hızda bırak
240 fazla, 210 yap yeter, topspeed 205 yrw de
bu hafta sonu deneriz büyük ihtimalle, çünkü ben sıkıldım bu ağız dalaşından :S
adam sen beni hiç geçmedin ki yazmış ya, en ölü haliyle geçtim ben onu, yanımda da koray vardı![]()
Furkan YRV de yapılan değişikliklerden sonra deneyip görmek lazım. Sen Aem Fic li hali ile denemedin sanırım bu arabanın. Sonuçta beyin var araçta boost cont. var komple egsoz sistemi değişmiş filtresi var. Maksat denemek zaten sınıfın değil YRV mesela COlt czt lerle falan denenebilir![]()
neyse beyler kapayalım bu muhabbeti yoksa ben artık kimseyle denemicem bile. elimizde kameraylamı gezelim illa bens eni geçtim ahada kanıtı demek için??
tayfun seninle nie bu muhabbetlere hiç girmiyrouz be kardasim biz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)