kvtec meshur arac:)
maşallah furkan.. gelişmelerı ızlıyoruz bakalım..
Printable View
kvtec meshur arac:)
maşallah furkan.. gelişmelerı ızlıyoruz bakalım..
elimden geldiğince bişeler yapıyroum çok sağol ama murat gibi yürütemicem anlaşılan bu kafayla gidersem :(
benim dediğim başka bişe ben her duyduğumu yapıyroum, o gece çıkmadan önce arkadaşıma avansı açtıralım dedim:) oda ben açarım dedi ve kafasına göre sona dayadı avası:S bugün serviste bi avans vurdu araba ustalar aydınlattı biraz ve tahminimce yürücek derken durdurduk biz arabayı :(
ehehe ozaman sana bı onerı ıkı tane avans cızgısı belırle kendıne bı stock avans degerı bıde 17 lerde felan ayarlayıp bı cızgı cız ;)
aynısını bende murata soledim ole ama ztn ben arabayı otoparktan çıkartmıyorum o yüzden zengün bi avans ayarı yapıcaz, zırt pırt oynamış olmicam bu durumda:)
ehehe muratın ıslerı sen o gece 14 lerle geldın :D
Furkancım hayırlı olsun bitince çok güzel olacağını düşünüyorum tekrar kazasız belasız olsun... :)
o avansı açmaya çalışan xormu acep... :D
eheh ankaradan gökhan deyin fena gece için gelmiştim... :)
tamam ya koray solemişti ama oturup iki muhabbet etme fırsatı bulamamıştık.
bi dahakine de gel, o zmn tanışmak nasip olur inşallah:)
aynen Furkan ya baya kalabalıktı şans işte bidahakine diyelim artık ilk fırsatta gelmeyi planlıyorum... :)
furkan hayırlısı olsun boyanınca çok canavar olcak araba ;) ilk 2 resmide daha dün çekilmiş gibi hatırlıyorum :)
k vtec yaw maaşallah çok bindik çok gezdik. sanada kardeşim kazasız belasız sürüşler.
gercekten güzel duruyo 207 gt kırmızısı güzel bence miamı de demiştim ama oda sedana açık kırmızı hafıfı kaçıyo demişti
eywallah ercanım, bende hatırlıyorum bu aracın önü 99 dedim die az daha telefondan kafa atıcaktın :D
çok sağol, k vtec halal aynı istediğin zmn yine tura çıkarız :)
ben çok araştırdım ve yeni type R lara bile 98 in orjinal rengi olan milano red e boaymışlar, tabi benim kapı içlerim bile orjinal boya olduğundan bi kaç ton açılmış o yüzden ona en yakın renk olarak carmen red(99 dan sonra kullanılan olsa gerek) olabilir, o biraz daha canlı bi kırmızı hem, daha güzel olur die düşünüyroum..
aradığım gün kaporası verilmişti sen almışsın sanırım hayırlı olsun:)
bu arada aldığın zamanki hali çok daha iyi duruyor..
ben orjinal jantlarını sevmiyorum, bi daha takmam demiyorum ama şimdilik katmayı düşünmüyroum.
99 tampon bi daha takmam, herkez önü komple değiştimi die soruyodu araba için, ben bile ercana önden kazası varmı die sormuştum almadan önce :) laf anlatmaktan bıkmıştım millete.
ztn ön tampon ve jant haricinde başka değişiklik yok, tavan kaplaması ise tavanı boyatmak istemediğimden renk farkını ortadan kaldırmak için bi uygulama, gerçi tavanı boyatsam bile yapardım herhalde ;)
demek k vtec boyanıyor boyansın artık rengı baya ucmustu gercı benım ek ınde boya gıdıo bende bı kırmızı operasyonu yapabılırım.. kazasız belasız kardes aracı bılen bılıyor.. :) yesıl kardesı satılmasa ıdı daha ıyı olacaktı. :)