99 vteclerin kırmızısının orjinal renk kodunu merak ediyorum bilen varmı??
bide s2k nın kodunu biliyosanız onada bi bakiim yarın servise gidince.
Printable View
99 vteclerin kırmızısının orjinal renk kodunu merak ediyorum bilen varmı??
bide s2k nın kodunu biliyosanız onada bi bakiim yarın servise gidince.
Birde belki biliyorsundur ama yinede söyliyeyim.. köpükle yıkatma aracını.. renk solmasına sebep oluyor.. boya korumanı aksatmassan hep boyadığın renkte canlılıkta kalabilirsin uzunca süre..... Kolay gelsin... :)
Rolling denemeleri olursa gelmek isterim tabi en fazla filtre-egzoz lu vtec ler gerisi bozuyor :)
anlamadıgım bı konu var cıtaları ve kapı kolalrını sokemedenmı boya yapıyorsunuz
bence kaportacına soyle 5-10 dk sını vererek soksun o parcaları
cunku cıtaları ve kapı kolu ılerıkı bı zamanda soktugunde renk tonu farkı meydana gelır ve boyanın ustune atılan vernık parcaların arasında garıp bı kat olustusuryo
benım basıma geldıgı ıcın soyluyorum.
ben hepsini söktüm boyatırken iyikide sökmüşüm .. okadar söliyim
arkadşlar sağolun önerileriniz için ama ben aracı n çok sok tak olmasını istemedim ve usta da bunun üzerine ikisi arasında hiç fark olmayacağına garanti veriyor. nasıl yapacağını bilmiyorum ama ustamız yapacağı işten çok emen. yinede yarın servise gidince bi daha konuşucam bu konuyu. önerileriniz için teşekkür ederim :)
bencede çıtaları ve kapı kollarını tavan çıtası varsa onu hatta sökülebilen fitilleri falan söksün :)
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
bence kesınlıkle sokturup boyatmalısın cıtalarını aynalarını cunku ileride emın olki pişman olursun keşke zamanında sokturseymışım dıe, bellı bir sure sonra içine sinmez cunku...kollay gesin...
mehmet sağol, ası,l sen renk konusunda bişeler sole bakalım ..
bugün astarlandı, servislede konuştum güzel olmazsa tekrar boyatırım dedim onlarda kabul etti ama usta kendinden çok emin hala :)
son resimler, fırından yeni çıktı :p
jdm white astar :p
bu arada çıta ve kapı kollarınıda konuştum, pazartesi sökeceklermiş :)
http://img139.imageshack.us/img139/4056/spa0886tt7.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/4483/spa0887mn7.jpg
kazasız belasız inş
boya bittiyse resimleri ekle furkan görelim canawarı :)
maşşalah bittiğindeki resimleride görmek isteriz:::
bugün boyandı..
kısmetse haftaya çarsamba toplanır ama tüm eksiklerini bitirip foto ekliicem (tavan carbon kaplaması, tampon ızgaraları, jantlar) ama eve gidince fırından yeni çıkmış haliyle bi kaç foto eklerim :)