arabayı canlı gordum gecen gun cok guzel olmus kazasız belasız
Printable View
arabayı canlı gordum gecen gun cok guzel olmus kazasız belasız
sağolun beyler. çıkacağımız zmn haber veririz barış veya miami yle organize edin ben gelirim ama önümüzdeki c.tesi biraz zor gece geç çıkıcam..
Bu akşam organize olun günceli.
ulen ne gaz adam çıktık :p barış bi laf attı sanki onun lafını boşa çıkarmamak için rolling düzenlemiş gibi oluk hee :D
Masallaah cok begendım renk jantlar cuk oturmus kazasız belasız kullan
Yok bu akşam EKERay kardeşim geliyor TAAAA karşıdan o yüzden sakin sakin temiz temiz
ed yi çağırsak ben onu çok merak ediyorum internte satılık 192 hp vti yazmış, benim arabmı sirkelesen 170 verse eyvallah derim 192 beygirle kafa kafaya gidince satılmadan son bi denemek istedim :)
Ed ile benim araba standart ilen kafa kafaya gittim biliyorsun. Şimdi ne olur bilinmez.
bende avansım 35 derecelerdeyken kafa kafaya gittim, şimdi bende merak ediyroum.
STP ayarlar herşeyi bi uyansında uygudan.
ben ztn işten çıkıp yetişmeye çalışıcam, bi değişiklik olursa telden haberleşiriz tayfun..
Oki benim kafa bi dünya şimdi jant almaya gidecem :)
oh oh mis gibi olucak, zmn bulursanda foto ekle ama unutma :D
Mecanix koyar foto kanka.
tamam işte biaraya geleim fotolayalım araçları bi ara ;)
Hea tamam kanka o ayrı onu buhaftasonu falan yaparız allahın izni ile. Ben çekerim fotoları armatör armatör ;)
Tool ölçünce avansim 19 çıktı benim sanırım fabrika verisi bu şekilde. 18 19 derece.
18 19 20 en ideal ayar Furkanım.
bana biraz düşür dien adam draglarda turbo 131le 2 olan satılmış usta, bi bu sekilde denicem olmasaa bende biraz daha açıcam avansı ve bi daha aç kapa yapmicam :D
ne bu kardeşim boost mu acıosun 35 derece avansmı olur:) bu kadar abartmayın tatlı bi avans yeterli fazlası zarar ben eskiden genelde avansı rakibe verirdim :)
Kardeşim maşallahı var makinenin artık test edildi onaylandı k vtec miami vtec aynı gidiyor.
maşallah maşallah
eheuee evet ıkısı aynı gıdıyo dıkız aynamda gordum :D
ha sen onları geçtin öndeidin :) yaptın gene reklamnı hadi bakalım
Gelemedim kusura bakmayın :( Furkan aradığında Yeniköydeydim
muccck allah nazardan saklasın
walla cok guzeldı vtecler ıyı yuruduler
barış hangi videoları koydun izleyemedim ama hala abimi geçtiğin videoları koyduysan hala kendini kandırıyosun ;) arabana esktra bişeler yapmadıysan istediğin zmn yürürüz ve seni geçerim bu kadar emin konuşuyorum ama esktraların varsa artık (jantların dışında) o zmn dener görürüz ne oluyo istersen düşük devirdede başlarım ama top speed yaparız hem senin hem benim gönlüm olur ;) bak yine emin konuşuyroum bi ara çıkalım :D
valla bencede 1de yürümesi biraz garip ama ben onu bunu bilmem son yürümemizde ben seni 1 boy geçtim :D hehe
selçuk maaşallah araban yürüyo ama şu eksiklerini bi tamamla millete bi sürü açıklama yapmak zorunda kalma be kardeşim ;)
bizim son deneme hakkaten çok hoşuma gitti, bu güne kadar geçirdiğim en güzel geceydi, ama benim debriyaj artık daha da geç kavramaya başaldı :D normal mi ki acama :D:D:D hehe
Guzel Arac Kazasız Beklasız Bın Bana Kkalırsa En Guzel Reng Ateş Kırmızızsı
ekledim ama araban 3 vştes ztn ne bişeymiş gibi 3te 205 diyosun olm :D hem sana 230+ videomu gönderim illa sende biliyosun sen 140 ların kralısın :D
dün gece gelemedim ama haftaya bişe yapalım yeni kasa 500km de typeR getirmeyi düşünüyorum, çeşit ii olsun maksadında ;)
bence senin araban 15lerde çok sarıyodu, ztn olyle bi devir bitirme yok maaşallah;) sanki 17lerle daha ii gidiyo sarmadan uzuyo gibime geldi :confused:
teşekkür ederim, ateş kırmızısıda güzeldir ama boyandı artık ve tesadfen bambaşka bi renk oldu amam çok olumlu tepkiler aldı, bencede süper oldu ztn :)