wolrath Nickli Üyeden Alıntı
ben de sıkıldım ve denemeyecegım zaten
ınsan bu kadar yuzsuz olabılır yanı.bır tek ben degıl cumle alem gectı kvtecı o zaman.benı konusturma yanı.dıger hb vtecı de gectım senı de gectım o gun.
17 takan sensın.ben sana 17tak gel mı dedım 17lerı aldım demısın hafıf demısın masallah dedık yurumez dedık 17lerle.baktın olcak gıbı degıl 14 le gelıyorum dedın .eyvallah. 14tak hatta 10 tak banane.ama bana 14ume karısma dıyemessın.kendı kendıne gelın guvey oluyorsun.benım modumdan sanane.ben hep aynı spec dolasıyorum.sırf araba gecmek ıcın bısey sokmem 14 takmam furkan.koray yaptı tasvıp etmedım elbette ama kankam eglendık gulduk zıpladık.sen oyle degılsın ama.cok takıyorsun kafana ve stres yaratıyorsun.sonra neler konusacaksın allah bılır.hıc muhatap olamam kusura bakma.
205 evet begenemedın mı? ama ben 205 teyken senın araban vıdeolarda yokoluyordu hep.
koray arabasını sokup geldı gectı eyvallah dedım.kardesım o benım lafı olmaz elbette
ama 17lerı ve koltukları takınca ne olacagını oda bılıyordu.
hala soyluyorum 17 ve ıcı dolu egzostlu her vtecı gecerım.
kac tane vıdeo var hadı abını gectım yahu rs le olan vıdeoda yokoldun resmen ne gecmesınden bahsedıyorsun.
he sımdı 1de zaten basamıyorum ultralardan sonra 2de basacaktım.100de 200e kadar 200den sonra da gelecegını dusunmuyordum ama neyse.ben bulurum bı vtec denerım kardes saolasn.bu kadar hırs yapan bır ınsanla denemem zaten.