Maşallah makina tam avrupayii olmuş :d:d spoileri kaldırırsan cok daha çekici durur gerçekten sahibine gurur vericek bi arac....
Printable View
Maşallah makina tam avrupayii olmuş :d:d spoileri kaldırırsan cok daha çekici durur gerçekten sahibine gurur vericek bi arac....
Çok güzel olmuş Maşallah.
Çok ama çok farklı,emeğinize zevkinize sağlık çok beğendim.
Allah kaza bela vermesin .
Renk biraz boğmuş tampon ekini falan biraz daha farklı tonlara boyatmalıydın bence kapı çitalarını falan. Maşallahı var genede :) kazasız belasız
maşallah çok güzel, jantlar gunmetal tarzı koyu bi renk olabilir sanki :)
maşallah çok güzel olmuş herşeyiyle
cok tatlı olmus masallah
çok güzel olmuş seçimler çok başarılı :)
İyi kötü yorum ypan herkese teşekkür ederim. Bundan ötesi , kişinin zevkine göre değiştirilebilir tabi. jant rengi kanat , panjur v.s ben eksik çıtalarımı bulayım bana yeter:D
Günümüz Civiclerinden farklı ve güzel olmuş... Kocaman maşallah :)
güze3l güzel kazasız belasız
Çok çok güzel ve farklı olmuş maşaallah. Yalnız bu renkte piano black detaylar olsa daha güzel olurdu ve boğulmazdı. Çıtalar, panjur, kapı kolları ve hatta ön ek piano black olsa süper olur. Jantlar da kontrast olmamış arabanın rengiyle. Daha koyu bir renk daha güzel olurdu bence. Mesela orta kısmı parlak siyah olabilir ya da tam tersi ortası beyaz çemberler parlak siyah. Hatta beyaz yerine aracın rengiyle siyah kombinasyonu da olabilir...
Bu arada jantların 4ünün de 9x16 olmaması çok iyi olmuş. Başka bir Civicte gördüm ön çok dışarda kalıyor öyle olunca. Öne 15 takmak iyi fikir ;)
Maşallah nokta atışı yapmışsınız resmen
Malasalah arac cok diri..
Uzun zamandır beklediğim araçtı, beklediğime de değdi. Maşallah.
Ön ek ilk yaptığınız şekilde kalsaydı daha mı iyi olurdu sanki.
99 tampon yap bnce ruhsata islettinmi hocam...
maşallah farklı olmuş
ilk 3 e her turlu gırer... emegıne saglııkk on numara olmuşş ......