Coğu arkadaşında dediği gibi yurt dışı gibi görünüyor ilk bakıldıgında.Cidden güzel emek var ama üzerinde.Tam zevk arabası olmuş :)
Printable View
Coğu arkadaşında dediği gibi yurt dışı gibi görünüyor ilk bakıldıgında.Cidden güzel emek var ama üzerinde.Tam zevk arabası olmuş :)
Allah herkesin gönlüne göre versin yada yapmayı nasip etsin inşallah. teşekkürler.
Emeğinize sağlık
Maşallah
çıta iptali hoş olmuş spoon kanat sart güle güle kazasız belasız bin güzel araç
Bizim bu forum üyelerini anlamıyorum,zımba gibi duran arabalarda bile ufak tefek kusurlar arayıp yazıyorlar şaşırıyorum .
Genelde yorumlar = Maşallah ama şurası şöyle burası böyle vs..
Daha iyisini dört dörtlük yapacak olan varsa yapsın ,bana göre dört dörtlük bu araba .
Sahibini de tanımıyorum .
maşallah hocam bu kadar tatlısını görmedim Allah kazadan belada korusun bu araçda gördüğün en iyi en güzel araçdan biridir.
çok güzel çok beyendim:icon_tup:
Çok tatlı olmuş rengi ve jantları on üzerinden on puan. çok tadında yahu :) maşallah
Farklı ve güzel olmuş
çıta iptali hoş olmuş yazan arkadaş :D of abi
maşallah tekrar on numara kazasız belasız çiziksiz
Masallah cok ıyı kazasız belasız
maşallah çok hoşuma gitti ciddi anlamda farklı ve güzel olmuş emeğinize sağlık.
maşallah araca kazasız belasız kullanmanız dileklerimle.
Bu iş zevk işi. herkesin zevkinin aynı olduğunu düşünsenize:) hiçbirşeyin tadı kalmazdı.. yalan yok , kimine çok uyuz oluyorum. hayırlı olsundan önce , bu jant ne ? bu rengi çokmu aradın ? gibi yorumlar oluyo..yapçak bişey yok alıştım artık.. ben bu aracı kırmızı yapardım , herkes beğenirdi. bu sefer hem farklı hemde güzel görünsün istedim , oda oldu (bence)..
Kötü eleştiri kaldıramıyosan , burda fotoğraflarını paylaşmamak en iyisi..
Fena duruyor maşallah.
O tarz yorum yapanlara nfs 2 şiddetle tavsiyedir maşallah abi arabana ;)