advan jantlı hali daha çok hoşuma gitti kazasız belasız güzel araç
mini jantlı hali çok güzel olmuş gri - beyaz kombinasyonunu her zaman beğenirim.
gördüğüm en güzel ep2 lerden birisi maşallah kazasız belasız günlerde kullanasın.![]()
double din çerçevesi getirtmiştim fakat olmadı teyp kafa çıkmalı olduğu için takılıyodu çerçeveye mecburen mdf den yaptırdım.üstünede mat folyo çektim torpidoyla aynı renk oldu ilk önce piano black ' e boyamıştım. aynı renk tutmadı çok sırıttı o yüzden mat çektim
anladım. aslında kötü durduğu için söylemdim çünkü mat siyah yapman klima tuşları ile bir kombinasyon sağlamış.sadece konsolu yapmışken onuda yapsan nasıl olurdu diye fikir attım.
bende navigasyon için double dash düşünüyorum. onun için ebay dan çerçeve araştırmasına girdim ama sonradan bir arkadaşım teybi söktüğümde oradaki plastik aksamın çerçevesizde oturacağını söyledi. sende teypin sökük resmi var mı? merak ediyorum gerçekten öylemi diye çünkü biliyorsun ki teyp tasarımının sağ tarafında üçgen bir çıkıntı var.
konsolu ben boyamadım aldığımda böyleydi aracı. yoksa dediğin gibi hepsini bir boyasak güzel olurdu ama sonradan aldığım için boyayı renk tutmadı pek o yüzden folyo kapladım mat renk olarak. ebayda çerçeve var çokta güzel oluyor bence al derim teypin kafa çıkmalı ise alma çünkü olmuyor. çerçevesiz tam oturuyor teyp fakat kenarlardan kötü gözüküyor.boşluk kalıyor bence ebaydan çerçeve al yada mdf den yaptır derim.
En güzel mini jantıyla olmuş, farklı olmak güzeldir. City jantları içerde kalmış biraz.
Maşallah, kazasız belasız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)