jantlar güzelmiş beğendim. alttaki bizim araca olmaz zaten ofsetli et değeride düşüktür. ama üsteki güzel mugen mf10 a benzettim biraz nerde var şuan o jantlar alabilirim hoşuma gitti.
Printable View
birde jantın et değeri ve j değeri hakkında bilgin varmıdır
bostancı mutlu lastıkte var erdem bunlar cenk bya arastırıyo bızım gıbı
bostancı köprüsünden sahile doğru inerken sağdaki continental bayisi mi yoksa soldaki mi
asagı ınerken soldakı erdem yanı yukarı cıkıstakı
tamamdır biliyorum orayı orda mugen mf10 da vardı tek bir tane bronz 17 ona bakmaya gidicektim bunada bakarım o arada. orada xxr527 17 de vardı orada denemiştik hatta olmamıştı önler sürtme yapmıştı
walla bence ofsetsız cercevesızbı jant olması gerek cunku cercevelı jantlar jantı ebatından daha ufak gosterıyo kenarları duz gelen jantlat daha buyuk gorunuyo onun ıcın typer jantı bu arabada guzel duruyo
et değeri 40 ve üzeri olunca tam oluyor bu araçlara güzel duruyor okan. typer jantın et değeri 45 falan sanırım. typer jantı zaten güzel yakışıyor
Erdem abi 5 bijona çevir typer jantını koy afet olur :D
erdem bronz jantlar fena yıkım olmuş kardeşim. hayırlı olsun. :)
http://k1307.hizliresim.com/1c/r/qp379.jpg
ooo benden önce gelmiş resim gerçekten farklı durdu jantlar. senin dediğin jantada baktım onun ofsetleri farklı içi farklı renk oda güzel bir jant. bu jantları çok önceden görmüştüm beğenmiştim mugen mf10 birazda böyle gezelim. olmadı bunları boyatırım beyaza iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum. bu arada bendeki telefon ile çekilen resimde arabanın rengi bile tuhaf çıkmış :)
heheheh erdem gene rahat duramadın dımı guzel olmus allah kaza bela vermesın bu jant beyazda cok yakısır
maşallah jantlar çok yakışmış bence kendi rengi beyazdan çok daha iyi.
abi jantın rengini değiştir bence sanki biraz boğmuş gibi duruyor belkide fotodan öyle gözüküyordur ama bilmiyorum yani...
Arabanın son hali harika olmuş. Çok beğendim maşallah
benim gönderdiğimin rengi biraz daha bal köpüğü renginde ama bronza kaçık bir bal. değişik bir şey işte anlatamıyorum :D zevk meselesi tabii ki kardeşim bunlar çok yakışmış bence biraz bronza bin hemen acele etme. hem bu jant güneşte kendini belli ediyor. güneşi arkada alıp bir kaç resim çek o zaman rengi alırsın. bence çok yakışmış. tekrar hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin.
Bence jantı beyaza boyatma. Jantın rengi çok güzel, iyice her yer beyaz olmasın bence :)
senin gösterdiğinde çok güzeldi ofsetleri bal köpüğü iç rengi bronzdu advanti modeliydi. ama honda mugen daha bi uyumlu geliyor bana ne bilim. birde dediğin gibi resim çekim güneşte daha belli oluyor doğru söylüyorsun. bu arada sen resmi nereden buldun ben bulamadım bi
kanat gelınce hemen boyatıcakmısın erdem bıde ruhsat ısını naptın
hadı bakalım bende musaıt olursam fılım ısını halledıcem ondan sonrada kanadı takarım
bronz çok koyu kaçmış boğmuş bence , açık tonlar daha iyi olurdu :(
facebook üzerinden mutlu lastikden aldım. linki aşağıda gönderiyorum. bir kaç resmin daha var.
http://www.facebook.com/MutluLastik/photos_stream
4*100 17 jant pek yok birde tabi et değeri 40 ve üzeri olması gerek sonuç iyice daralıyor. te37 et değeri 35 sürtme ihtimali yüksek advan racing var onu daha önce kullandım oda sürtme yaptı. geriyede pek seçenek kalmadı benim aldığım mugen mf10 et değeri 42 - mini cooper jantlarıda 45 et değeri bunlar sürtme yapmıyor araç dip basıkta iken.