düzgün manuelleri epey az piyasada, hint kumaşı gibi araba almışsın gerçekten :)
nazar değmesin
Printable View
düzgün manuelleri epey az piyasada, hint kumaşı gibi araba almışsın gerçekten :)
nazar değmesin
ilanda gördüm zaten otobüs biletini aldım direk bir kaç kişide referans oldu araca okanın arkadaşlarından. boya cihazı ile baktık 3 parça boyalı. umarım böyle saklayabilirim.
egzoz gerçekten fena yolda gelirken abi bas diye yalvaran oldu gerçekten egzoz sevmeyen biri olarak ben bile kalsın sökmeyelim dedim. fakat aracın gidişine artısmı olur eksi mi bilemiyorum. kat yok orta yok sonda orjinal susturucu. sondaki susturucunun hemen arkasında varex tarzı bir uzaktan kumandalı egzoz var 51 lik yada daha kalın bir boru çekilmiş.
Detaylı fotoları bekliyoruz meraklandırdı gerçekten Maşallah araca :)
makyajsız alıp ugrasana kadar bole daha ıyı oldu erdem sadece jantlar yeter bakalım typer jantı benımkınde nası olucak
yanlış hatırlamıyorsam ilan açıklamasında da yazıyordu galiba; gelip görünce almadan gitmezsiniz diye :) adam haklıymış demekki..
filtre kiti de var mı? kumandalıysa çok iyi polislerle de fazla muhattap olmazsın aç/kapa, en azından hevesini alana kadar kalsın derim bence
koltuklarıda değişsek zaten ayırt edilemez durumda olucak artık type-r dan seside ben burdayım diyor zaten. bence olur okan et değeri 45 bu jantın hesaplamalara göre kurtarıyo sorun olmaz zaten sen araca takarsan nokta olur senin aracın maşallahı var çok güzel otomatiklerin bir numarası
MAŞALLAH aracına beyaz renkte 10 numara duruyor :)
farklı olmak guzeldır jant ısını cozucem ısallah ama once bulmak gereklı :D
hayırlı olsun erdem. kazasız belasız..
aynen hafta sonu hava guzel olursa super olur
1.4 is kabul ediyormusunuz :D
- Maşallah kazasız belasız inşallah...