Çok diri maşallah kazasız belasız günlerde kullanın :)
Printable View
Çok diri maşallah kazasız belasız günlerde kullanın :)
Çok temiz gerçektende. Bu modelde düşük kmli olması çok güzel Allah kaza bela göstermesin hayırlı olsun :)
Maşallah. En güzel Golf serisi.
Aracınız hayırlı olsun. Maşallah çok beğendim. Acaba kaça aldınız öğrenebilir miyim? ***** sitede fiyatlar çok karışık. Ben de bakıyorum da bu ayarda bir araç.
Maşallah çok temiz
çok diri maşallah hayırlı olsun :)
hayır yalan söylemicem abi arabanı gordukce inan moralim çok bozuluyor çok orj yuksek ve çok aşırı parlaaak :D şakası bi yana abi maaşallah allah kazadan beladan korusun gerçekden çok guzel bi araç aldın tarçının yerini tutmasada :)
Maşallah kazasız belasız abi ton değişsede renk aynı baya seviyorsun turuncuyu sanırım :D
tekrar hayırlı olsun genç :) ne zaman kutluyoruz ?
Erhan abi hayırlı olsun kazasız belasız inşallah :) VD yi stock görunce tahmin etmiştim aslında :)
Buda vd gibi çok guzel olcagından eminim maşallah :)
teşekkürler...
teşekkür ederim bu konforu görünce yapmam diyordum ama duramayacagım galiba kaşıntı başladı hafiften hayırlısı bakalm :)
teşekkürler.. :)
hiç dikkat etmemiştim güzel ayrıntı :) teşekkür ederim...
Amin inşallah Allah hiç birimize kaza bela yüzü göstermesin çok teşekkürler...
sağolasın Ahmetim amin cümlemize kaza bela göstermesin Allah..tarçın başkaydı da bunun konforu daha güzel yaw :D yüksek olsun iidir böyle az daha yükseltip üstünden atlıcam senin :D parlaklık kolay dediğim gibi yapalım bi ara ;)
şans mı diyeyim artık nedir özellikle aramadım ama istediğim temizlikte yine turuncu denk geldi :D
sağolll tekrardan :) walla şu sıra kurs ev arasında gidip geliyorum sınavı bi atlatayım ilk fırsatta kutlayalım;)
çok teşekkür ederim Enesciğim benden sonra evrim geçirdi VD filmler fln görünce diyorum sen bu hallere gelicek arabamıydın ama bu aratmıyo onu yine de... bakalım arayışlara başladım yaz gelmeden bişeyler yapayım diyorum :)
Maşallah Kütahya gelişi bir bakayım evin önüne :D Corsa görünmez olmuştu satılmış:D Hayırlı olsun Allah utandırmasın..
Hala orjinal olmamış ki :)
maşallah çok diri gergin araç
Maşallah abi çok güzel parlamış,ilk halinden eser kalmamış.
Allah kaza bela vermesin. :D
Güzel renk...Hayırlı olsun...