sorma oraya yetiştirmek için zaten bütün çabamız :D :D
Printable View
O kadar plaatik R32 tampon aradım benim golfe kısmet sizeymiş :) maşallah. Çok güzel görünüyor.
BBS li halini bekliyoruz kazasız belasız tekrardan :)
bende merak ettim boyanmış ve jantlı halini :D maşallah
Masallah, güzel olacak bence de. :)
Jantları gunmetal falan yaparsan çok daha hoş olabilir takmadan.
Abi senin golf bu golf'müydü :) ilk konu açtığında baktım içim gitti temizliğine, ufak birşeyler yapacağını okudum keşke BBS CH taksa dedim içimden... hemde benim eski jantları takıyorsun şimdi kalbim temizmiş vallahi :D
Güle güle kullan memnun olmana çok sevindim:)
slm. kardeşim bu tamponu nerden temin ettin banada yardımcı olurmusun ?
maşallah güzel iş çıkacağa benziyor :)
Rengi felan Maşallahı var kazasız belasız sürüşler :)
teşekkür ederim.. benim de takipte olduğum ikinci el bi tampon vardı o satıldı kaçırdım diye üzülüyordum. Sonra bunun ilanını görünce bu da kaçmasın diyerek hemen aldım :) ama hala bulunabiliyor sanırım..
Amin cümlemize inşallah. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum bakalım spacerlar gelir gelmez takacağım :)
en kısa zamanda inşallah :D
çok teşekkürler Yavuz abicim benim de aklımdan geçen o yönde ama jant boyama konusunda Kütahyada güvenebileceğim bi yer malesef yok İstanbul'a geldiğimde düşünüyorum ama.
tesadüfün böylesi. :) insanın kalbi temiz olunca istediği oluyor demek ki.. uzun zamandır ch arayışındaydım böylesi nasipmiş tekrar teşekkürler :)
pm gönderdim..
teşekkürler..
Amin cümlemize, teşekkürler..
Maşallah Hacı abeyy güzel olacak :D
Maşallah çok güzel olacağa benziyor..
abicim şu kpss bitsede arabana versen kendini valla chlarla asfaltta göremedik kendilerini daha bu arada canlı hali bir başka :D
Çok zevkli parçalarla geliştiriyorsunuz son dokunuşlarla çok güzel olacağa benziyor güle güle kullanın :)
Son halini de merakla bekliyoruz. :)
teşekkürler..
eywallah Furkan'ım valla araba baya bi ilgisiz kaldı :) ch ler de takılmadı zaten daha :D
teşekkür ederim bakalım nasıl bişey cıkacak ben de merak içindeyim :) tampon boyanıp, jantlar takıldıktan sonra asıl gözümde büyüyen işler bitmiş olacak.